Hoe Maak Je Een Alarm Vanaf Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Alarm Vanaf Je Telefoon
Hoe Maak Je Een Alarm Vanaf Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Alarm Vanaf Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Alarm Vanaf Je Telefoon
Video: Hoe zet je je eigen beltoon in je iPhone?! Tutorial #1 2024, April
Anonim

Momenteel kan een auto op verschillende manieren tegen inbraak worden beveiligd: deuren of bedieningselementen op slot doen, alarmen afgaan, enzovoort. Als u bepaalde technische kennis en een overbodige mobiele telefoon heeft, kunt u zelfstandig een alarm ontwerpen dat u bij een inbraak belt.

Hoe maak je een alarm vanaf je telefoon
Hoe maak je een alarm vanaf je telefoon

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon met een simkaart;
  • - montage draden;
  • - contactknoppen.

instructies:

Stap 1

Neem een overbodige maar werkende mobiele telefoon. Als je er geen hebt, kun je elk goedkoop model kopen. Het volstaat dat het apparaat vakkundig een bepaald nummer belt en een autolader heeft. Koop een simkaart voor hem. Het is erg handig als er een functie is van gratis gesprek met een of meerdere nummers. Dit scheelt je bellen. Noteer uw telefoonnummer in het telefoonboek en stel het in op snelkiezen op een willekeurige toets, waarbij u het nummer onthoudt. Controleer of het gesprek bezig is wanneer u het vastklemt.

Stap 2

Demonteer de telefoon die zal worden gebruikt voor alarm. Trek de contactfilm van het bord en soldeer twee draden aan de contacten van de bijbehorende knop, waarop de oproep naar uw telefoonnummer wordt opgeslagen. Het is noodzakelijk om heel voorzichtig te zijn om het apparaatbord niet te beschadigen met de soldeerbout. Koppel je speaker en vibrator los, want je hebt ze niet nodig.

Stap 3

Zet de telefoon weer in elkaar. Kies een plek waar je het gaat plaatsen. Het is raadzaam dat deze zich in de cabine bevindt, anders kan de inbreker uw alarm uitschakelen voordat hij de deur openbreekt.

Stap 4

Monteer de contactknop op de deur of kofferbak zodat deze bij het openen wordt uitgewrongen. U kunt desgewenst meerdere knoppen installeren, die met draden parallel zijn geschakeld.

Stap 5

Verbind de draad van de telefoon met de draden van de contactknop. Sluit daarna de autolader aan op uw mobiele telefoon zodat het apparaat soepel functioneert. Installeer een buitenantenne om de signaalkwaliteit te verbeteren.

Stap 6

Controleer of het alarm werkt. Open hiervoor de autodeur. Daarna wordt de knop losgelaten en wordt het contact gesloten. Als gevolg hiervan belt de telefoon uw nummer. Sla het tegelijkertijd op onder de naam "Autodiefstal".

Aanbevolen: