Hoe De Home Towns-service Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Home Towns-service Te Activeren
Hoe De Home Towns-service Te Activeren

Video: Hoe De Home Towns-service Te Activeren

Video: Hoe De Home Towns-service Te Activeren
Video: Linux Mint 20.2 Cinnamon- Tutorial for new users. 2024, April
Anonim

De "Home Towns"-service, geleverd door de "MTS"-operator, maakt het mogelijk om abonnees van andere regio's van Rusland tegen een lagere prijs te bellen. Als u de service activeert, kunt u slechts 1 roebel bellen (per minuut gesprek, vanaf de tweede), en voor de eerste minuut betaalt u drie roebel.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

instructies:

Stap 1

Verbinding van "Home Towns" is mogelijk door een SMS-bericht met de tekst 2132 naar het nummer 111 te sturen. U kunt de dienst ook activeren als u het USSD-nummer * 111 * 2132 # of de "Internet Assistant" gebruikt. Bij gebruik van het zelfbedieningssysteem kent de exploitant de abonnees 40 bonuspunten toe in het "MTS-bonus"-programma, die later kunnen worden ingewisseld voor een willekeurige beloning. Overigens is de actie alleen geldig van 20 mei tot 31 december 2011. Voor meer informatie kunt u de officiële website van het bedrijf raadplegen.

Stap 2

Het is vermeldenswaard dat u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig heeft om toegang te krijgen tot de zelfbedieningsservice. Er is niets ingewikkelds aan een login, want het is je mobiele telefoonnummer. Maar het wachtwoord moet worden ingesteld met een speciaal USSD-commando * 111 * 25 # of nummer 1118. Volg de aanwijzingen op het scherm (of de gesproken instructies van de operator, als u nummer 1118 kiest), stel uw wachtwoord in. Houd er rekening mee dat deze tussen de vier en zeven cijfers lang moet zijn.

Stap 3

U kunt de dienst Home Towns ook deactiveren als u een sms-bericht met de tekst 21320 naar het gratis nummer 111 stuurt; als u het USSD-commando * 111 * 2132 # kiest of als u dezelfde "Internet Assistant" gebruikt.

Stap 4

Controleer de status van uw persoonlijke account voordat u het serviceverbindingsnummer kiest. Het feit is dat de activering van "thuissteden" 34 roebel kost en dat de dagelijkse abonnementskosten gelijk zijn aan één roebel. Afsluiten is gratis. Trouwens, de service is alleen beschikbaar voor u om verbinding te maken als u een abonnee bent van een van deze tariefplannen: "First", "Caring", "Girlfriends", "New Years", "Cool", "We", "Super First "," Leader "," RED New "," Light "," Super Zero "," Regional "," Guest + "," MAXI Plus "," Many calls "," MAXI Super "," Long gesprekken "," MAXI Ultra "of" RED Energy ".

Aanbevolen: