Hoe Weet Je Of Je Huis Verborgen Camera's Heeft?

Inhoudsopgave:

Hoe Weet Je Of Je Huis Verborgen Camera's Heeft?
Hoe Weet Je Of Je Huis Verborgen Camera's Heeft?

Video: Hoe Weet Je Of Je Huis Verborgen Camera's Heeft?

Video: Hoe Weet Je Of Je Huis Verborgen Camera's Heeft?
Video: Wie blijft van de spekkies af? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is de markt verzadigd met verborgen camera's en verschillende spionageapparaten. Luisteren en spioneren wordt steeds populairder. Daarom, als u echt goede redenen heeft om aan te nemen dat u in huis wordt bespied, kunt u passende maatregelen nemen en vaststellen of u onder heimelijke videobewaking staat.

Hoe weet je of je huis verborgen camera's heeft?
Hoe weet je of je huis verborgen camera's heeft?

instructies:

Stap 1

Bedenk allereerst: wat zou voor de waarnemer interessant kunnen zijn? Wat wil een persoon het liefst zien op een verborgen camera-opname? Tegenover het gewenste object of in de juiste ruimte moet je op zoek gaan naar geïnstalleerde spionageapparatuur. Ze kunnen overal worden geplaatst, maar meestal - op de plaats waar een stroombron is en u de draad discreet kunt laten lopen. Controleer spleten, stopcontacten, lampen, ventilatie, wekkers, schilderijen, spiegels, enz.

Stap 2

Als een heimelijk videobewakingsapparaat door professionals is geïnstalleerd, kunnen geschikte specialisten hun locatie bepalen. Een zorgvuldig vermomde draadloze miniatuurcamera is nogal problematisch om te detecteren. Zelfs als u één camera vindt, betekent dit niet dat er niet meerdere spionage-apparaten in huis zijn geïnstalleerd. Daarom kunt u bij het bureau terecht voor een professionele inspectie van het pand om verborgen videocamera's en afluisterapparatuur op te sporen. Dit soort grondig onderzoek wordt vooral aanbevolen voor openbare en beroemde personen, maar ook voor rijke mensen die gebruik maken van de diensten van huishoudelijk personeel - huishoudsters, dienstmeisjes, gouvernantes, persoonlijke chauffeurs, die een hulpmiddel kunnen zijn in de handen van indringers.

Stap 3

Het vertrek van een specialist om het pand te inspecteren zal echter niet goedkoop zijn. Als u niet over een dergelijke mogelijkheid beschikt of dringend contact moet opnemen met een professioneel bureau, is de beste oplossing om een detector te kopen om verborgen camera's in kamers en interieurartikelen te detecteren. Een dergelijke detector helpt bij het detecteren van de locatie van verborgen videobewakingsapparatuur met elk type lens, inclusief een straal van 1 mm. De kosten van een dergelijke detector kunnen ongeveer 23.000-30.000 roebel zijn.

Stap 4

Start het zoeken naar verborgen camera's, zet de detector aan en richt deze op de beoogde camouflagelocatie van het videobewakingsapparaat. Als je nieuw bent in de kamer (net verhuisd of er voor de eerste keer bent), verdeel het dan mentaal in vierkanten en controleer elk vierkant zo zorgvuldig mogelijk. Dit zal niet veel van uw tijd in beslag nemen, maar u kunt er zeker van zijn dat er geen geheime bewakingsapparatuur is.

Aanbevolen: