Hoe De Verbinding Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Verbinding Te Verwijderen?
Hoe De Verbinding Te Verwijderen?

Video: Hoe De Verbinding Te Verwijderen?

Video: Hoe De Verbinding Te Verwijderen?
Video: Leer in 8 minuten hoe je simpel een verlijmde PVC Verbinding los maakt! 2024, Mei
Anonim

De verbinding is een thermohardende, thermoplastische polymeerhars die uithardt in natuurlijke omstandigheden, evenals elastomere materialen met vulstoffen. Het wordt gebruikt als elektrisch isolatiemateriaal.

Hoe de verbinding te verwijderen?
Hoe de verbinding te verwijderen?

Het is nodig

  • - heteluchtpistool;
  • - een tandenstoker;
  • - pincet.

instructies:

Stap 1

Gebruik het volgende gereedschap om het mengsel te verwijderen: heteluchtpistool, scherpe naald, geslepen hardhouten tandenstoker, dun pincet. Stel de temperatuur van de föhn in op ongeveer 200 graden, begin met het verwarmen van de verbinding langs de rand van de microschakeling totdat deze zacht wordt (dit kan worden gecontroleerd met een naald). Zodra het verwekingsproces begint, probeert u met dezelfde naald de verbinding, of liever de bovenste laag, te verwijderen. Neem de tijd om schade aan het bord te voorkomen.

Stap 2

Verwijder de rest van de verbinding van het bord, evenals de randen van de microschakeling met een tandenstoker nadat er een dunne laag op het oppervlak van het bord is achtergebleven. Verder moet u na het voltooien van deze stappen een microcircuit van de verbinding laten reinigen.

Stap 3

Dan moet u de microschakeling verwijderen. Om dit te doen, stelt u de temperatuur van de föhn in van 270 tot 290 graden en begint u de microschakeling te verwarmen totdat er soldeerballen verschijnen. Verwarm het nog anderhalve minuut en probeer dan een rand van het circuit op te tillen met een pincet. Verwijder het en verwijder vervolgens de rest van de verbinding van het bord en de microschakeling op dezelfde manier als in de vorige stappen.

Stap 4

Verwijder de verbinding op een andere manier van de microschakeling. Om dit te doen, bevestigt u het bord onder de microscoop, verwarmt u het met een föhn (220 graden), verwijdert u de verbinding rond het circuit met een pincet. Borstel eventueel vuil weg. Leg vervolgens de flux rond de omtrek.

Stap 5

Verwarm tot 300 graden, prik na een halve minuut de verbinding onder de microschakeling vanaf het einde met een pincet. De flux zal in deze gaten komen, de microschakeling langzaam optillen met een pincet en de vlecht eromheen winden. Verwijder het blik, verlaag vervolgens de verwarmingstemperatuur tot 200 graden en u kunt de verbinding verwijderen.

Stap 6

Plaats de microschakeling in de uitsparing, verwarm hem opnieuw tot 300 graden, wanneer u de karakteristieke geur van de verbinding ruikt, neem dan een spatel en verwijder de restanten van de microschakeling. Voer alle handelingen zeer zorgvuldig uit om het circuit niet te beschadigen.

Aanbevolen: