Een Tv-tuner Installeren

Inhoudsopgave:

Een Tv-tuner Installeren
Een Tv-tuner Installeren

Video: Een Tv-tuner Installeren

Video: Een Tv-tuner Installeren
Video: How to connect tv tuner to set top box and monitor. 2024, Mei
Anonim

Tv-zenders kijken op een computer is voor veel gebruikers al lang een gewoonte geworden. U kunt tv kijken via supersnelle onbeperkte internettoegang, of u kunt een conventionele tv-antenne en tv-tuner gebruiken.

Een tv-tuner installeren
Een tv-tuner installeren

instructies:

Stap 1

Als u een externe tv-tuner heeft gekocht, kunt u deze eenvoudig aansluiten. U moet de tv-tuner met een USB-kabel op uw computer aansluiten, uw tv-antenne aansluiten en een programma installeren om tv-programma's te bekijken. Het te bekijken programma moet zijn opgenomen op de schijf die is aangesloten op de tv-tuner.

Stap 2

Als u een interne tv-tuner hebt gekocht, moet u deze in de systeemeenheid installeren om verbinding te maken. Om dit te doen, koppelt u alle draden los van de systeemeenheid en opent u de zijklep aan de linkerkant. Installeer nu de tv-tuner in de overeenkomstige sleuf van het moederbord, nadat u eerder ruimte heeft gemaakt voor de externe interface van de tuner aan de achterkant van de systeemeenheid. U kunt de zijafdekking installeren en de draden aansluiten zonder de tv-antenne te vergeten.

Stap 3

Wanneer u uw computer aanzet, zal het besturingssysteem nieuwe hardware detecteren en installeren. Om de benodigde stuurprogramma's te installeren, plaatst u de schijf die bij de tv-tuner is geleverd, en het systeem zal ze automatisch detecteren en installeren. Het blijft om een programma te installeren om tv te kijken, dat op dezelfde schijf is opgenomen, en geniet van het kijken.

Aanbevolen: