Hoe Installeer Ik Skype Voor Nokia

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Skype Voor Nokia
Hoe Installeer Ik Skype Voor Nokia

Video: Hoe Installeer Ik Skype Voor Nokia

Video: Hoe Installeer Ik Skype Voor Nokia
Video: how to install skype in nokia 2024, Maart
Anonim

Een van de modernste en handigste communicatiemiddelen is Skype. Hiermee kan de eigenaar van een computer of mobiel apparaat gratis spraak- en videogesprekken voeren via internet. Laten we eens kijken naar een eenvoudige manier om Skype op een moderne Nokia-telefoon te installeren.

Hoe installeer ik Skype voor Nokia
Hoe installeer ik Skype voor Nokia

instructies:

Stap 1

Om Skype te installeren, moet je het downloaden met behulp van de vooraf geïnstalleerde Ovi Store-applicatie, die je onder andere in het telefoonmenu kunt vinden. Het pictogram toont een blauwe portemonnee met Ovi erop geschreven.

Stap 2

Wanneer u het programma start, ziet u bovenaan een navigatiebalk en direct daaronder een invoerveld voor "Zoeken in de Ovi Store". Plaats uw cursor daar, voer het woord Skype in en klik op de knop "Zoeken". Er verschijnt direct een lijst met applicaties, waaronder Skype als eerste. Ga naar het programmagedeelte. Op de nieuwe pagina ziet u twee knoppen: "Download" en "Schrijf een recensie". Klik op Downloaden en wacht tot het downloaden en installeren is voltooid.

Stap 3

Nadat het installatieproces is voltooid, wordt u gevraagd om Skype te starten (het programma is ook te vinden in de map Toepassingen in het telefoonmenu). Klik op de knop Uitvoeren en laat de applicatie verbinding maken met internet. Accepteer de voorwaarden van de Skype-gebruikersovereenkomst en voer vervolgens uw accountgegevens in om het programma te gaan gebruiken.

Stap 4

Als u geen account heeft, moet u zich registreren. Klik hiervoor op de knop "Een account maken" en voer uw naam en de gewenste Skype-gebruikersnaam in. Daarna moet u een wachtwoord invoeren en uw e-mailadres opgeven. Na een succesvolle registratie in het systeem kunt u direct aan de slag met Skype.

Aanbevolen: