Een Kaart Naar De Navigator Schrijven

Inhoudsopgave:

Een Kaart Naar De Navigator Schrijven
Een Kaart Naar De Navigator Schrijven

Video: Een Kaart Naar De Navigator Schrijven

Video: Een Kaart Naar De Navigator Schrijven
Video: Route vom Mobile Phone auf BMW Navigator übertragen 2024, Mei
Anonim

De navigator is een verplicht attribuut geworden van een moderne auto: zonder deze is het tegenwoordig alsof er geen handen meer zijn. Een set kaarten is al beschikbaar in de navigator van de fabrikant, maar vaak moet je nieuwe kaarten aan het geheugen toevoegen. U kunt de kaart in de navigator bijwerken door een professional of door een ervaren autoliefhebber die de navigator al heel lang gebruikt. Maar u kunt de kaart zelf in de navigator invullen - met behulp van een computer, geheugenkaart en internet.

Een kaart naar de navigator schrijven
Een kaart naar de navigator schrijven

Het is nodig

Navigator, keygen-codegenerator, nieuwe kaart

instructies:

Stap 1

"Handmatig knipperen" van de navigator is gemeengoed geworden in het licht van de beschikbaarheid van internet, waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om met de navigator te werken.

Eerst verbinden we onze navigator met de computer en dupliceren alle gegevens uit het geheugen van de navigator naar een veilige plaats in geval van onvoorziene omstandigheden.

Stap 2

Voor verder werk moeten we weten welke versie de kaart die momenteel in de navigator is geïnstalleerd, had. Je moet het langs het volgende pad vinden: ga naar het menu van onze navigator, selecteer het item "Extra" en vervolgens "Instellingen" - er is een kaart. Wanneer u de knop "Over de kaart" opent, ziet u de langverwachte informatie over de vorige versie van de kaart (FID-code). Op internet moet u een recentere versie van deze specifieke kaart vinden.

Stap 3

Nu gaan we weer terug naar de navigator en gaan we naar de "Instrumentinstellingen". In het item "Systeem" vinden we de informatie "Over het apparaat". Dit is een tiencijferige identificatiecode voor onze navigator. Deze cijfercode moet ook worden opgeslagen.

Stap 4

Download het codegeneratorprogramma (keygen) van internet. U moet het keygen_v1.5-bestand uitvoeren en uw tiencijferige code invoeren, die u hierboven hebt geleerd, in het gedeelte "Voer uw eenheids-ID in". Selecteer de naam van het navigatorbedrijf, het type kaart en voer de viercijferige FID van uw geheugenkaart in.

Stap 5

Klik onder het opschrift "Your Map unlock code" op de knop "Generate" en de keygen geeft je een nieuwe unieke code. Sla het op in een nieuw bestand met de extensie sum. Dit nieuw gegenereerde codebestand moet dezelfde naam hebben als uw kaart, maar verschillen alleen in de extensie.

Stap 6

En als laatste: verwijder de oude kaartbestanden in het img- en codeformaat op de navigator en kopieer de nieuwe op hun plaats.

Aanbevolen: