Hoe De Koptelefoon Op Te Vouwen

Inhoudsopgave:

Hoe De Koptelefoon Op Te Vouwen
Hoe De Koptelefoon Op Te Vouwen

Video: Hoe De Koptelefoon Op Te Vouwen

Video: Hoe De Koptelefoon Op Te Vouwen
Video: Deze slimme koptelefoon klinkt super goed 🎧 2024, Mei
Anonim

Alle liefhebbers van het luisteren naar muziek van een speler of telefoon zijn bekend met het probleem van een verwarde koptelefoon. Hier vouw je ze op de meest nette manier op, stop ze in je tas … en de volgende keer haal je de koptelefoon eruit die verward is met zulke knopen waar geen enkele zeeman van droomde. Leer je koptelefoon op te vouwen in plaats van tijd te besteden aan het steeds opnieuw ontwarren van draden.

Hoe de koptelefoon op te vouwen
Hoe de koptelefoon op te vouwen

instructies:

Stap 1

Er zijn speciale containers voor het opbergen van koptelefoons. Alles is voorzien voor uw gemak: u wikkelt de koptelefoondraden voorzichtig op een speciale basis, en ze hebben geen mogelijkheid meer om in de knoop te raken. Er zijn ook tassen (koffers) om koptelefoons in op te bergen, soms wordt er een koptelefoon bijgeleverd. Maar zelfs daarin slagen de draden er vaak in om in de knoop te raken. U kunt in elke ijzerhandel een geschikte container of hoes kiezen en contact opnemen met een verkoopadviseur voor hulp.

Stap 2

Je kunt de koptelefoon netjes opvouwen door deze om de speler te wikkelen. Op het eerste gezicht lijkt deze methode misschien ingewikkeld, maar dat is het in werkelijkheid niet. Pak de draad 5-10 centimeter voor de stekker en vouw er een normale middelgrote lus uit, druk deze tegen de speler. Houd de vorm van de lus aan en wikkel de koptelefoon strak om de speler.

Stap 3

Stapel de luidsprekers op elkaar. Maak een kleine lus van de draden die naar de luidsprekers gaan, stap 5-7 cm terug van de luidsprekers. Plaats de kleine lus in de grote - degene die u aan het begin hebt gemaakt, druk de kleine lus met uw vinger op de speler. Trek aan de stekker en de koptelefoon wordt strak om de speler gewikkeld. Om deze structuur te "demonteren", hoeft u alleen maar aan de luidsprekers te trekken.

Stap 4

Als u de hoofdtelefoon apart van de speler opbergt, vouwt u deze als volgt op: spreid de vingers van uw linkerhand (als u rechtshandig bent en aan uw rechterhand als u linkshandig bent) en wikkel de hoofdtelefoon voorzichtig om uw handpalm, laat het uiteinde van de draad 10-15 centimeter. Haal de hoofdtelefoon uit uw hand en begin met het resterende uiteinde van de draad om de resulterende "ring" van de hoofdtelefoon te wikkelen. Je krijgt twee symmetrische oogjes. Als de draad bijna leeg is, haalt u de stekker door een van de lussen. Trek het naar de ene kant (in de richting van de lus waardoor het wordt geregen) en de luidsprekers naar de andere. De koptelefoon is comfortabel opgevouwen.

Aanbevolen: