Hoe Kies Je Een Lasermuis?

Hoe Kies Je Een Lasermuis?
Hoe Kies Je Een Lasermuis?

Video: Hoe Kies Je Een Lasermuis?

Video: Hoe Kies Je Een Lasermuis?
Video: Oefening 4 van het ADILeerwerkboek oplossen met TextAid 2024, April
Anonim

We herinneren ons allemaal hoe we onze eerste computer kochten, natuurlijk wendden we ons tot een persoon die dit op zijn minst bovengemiddeld begreep. Sindsdien is er veel tijd verstreken, nu heb je ervaring opgedaan, misschien een beetje, maar je begint iets te begrijpen.

Hoe kies je een lasermuis?
Hoe kies je een lasermuis?

Nu is het natuurlijk onmogelijk om een computer voor te stellen zonder een lasermuis, maar als het niet voor vooruitgang was, zouden mensen nog steeds ongemakkelijke balpuntmuizen gebruiken. Dus, om de een of andere reden, besloot je de muis te veranderen, misschien ben je een fervent gamer of gewoon een pc-gebruiker, je gaat naar de winkel, er is een kolossaal aantal computerknaagdieren voor je, je ogen gaan wijd open, wat moet je kiezen?

Waarom 500 roebel of meer uitgeven aan een soort muis? Als je de meest voorkomende voor 100 kunt nemen? Je gaat zeggen. Laten we dus eens kijken naar de belangrijkste kenmerken van computermuizen. Het eerste en belangrijkste is natuurlijk de vorm, iedereen moet voor zichzelf kiezen, een ongemakkelijke muis is als gevolg daarvan snelle vermoeidheid van de hand. De tweede is DPI (dots per inch), oftewel de resolutie van de muis. Voor dynamische games wordt 1000+ dpi aanbevolen, anders zal het met een scherpe beweging van de muis gewoon trillen, er zal geen vloeiendheid zijn.

Voor een gewone gebruiker is een kleinere waarde voldoende. Het is beter om bedrade muizen te nemen, deze zijn meestal van betere kwaliteit en er zijn geen vertragingen na inactiviteit. Extra sleutels zijn al een controversieel onderwerp, hier kies je zelf voor, beslis je zelf of je het nodig hebt of niet. Ik denk dat we hiermee kunnen eindigen, veel succes aan iedereen in uw keuze.

Aanbevolen: