Hoe Maak Je Je Eigen Knipperkabel?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Knipperkabel?
Hoe Maak Je Je Eigen Knipperkabel?

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Knipperkabel?

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Knipperkabel?
Video: Hoe zet je een geluid om naar ringtoon of wekker?? 2024, April
Anonim

De kabel die bij je telefoon wordt geleverd is niet geschikt om te flitsen. Het is ontworpen om een computer op het apparaat aan te sluiten om gegevens naar een kaart te kopiëren en de telefoon op te laden vanaf USB. Het is niet mogelijk om de telefoon ermee te reflashen, omdat de fabrikant niet in een dergelijke optie voorziet.

Hoe maak je je eigen knipperkabel?
Hoe maak je je eigen knipperkabel?

Het is nodig

kabel voor de telefoon met een bord

instructies:

Stap 1

Pak de kabel die bij je telefoon is geleverd. U kunt een kabel van absoluut elke mobiele telefoon gebruiken om een firmwarekabel te maken. Plaats het in uw computer, er verschijnt een venster met een bericht over het gevonden apparaat op het scherm. Vervolgens wordt de installatiewizard gestart, waarvoor u het pad naar het apparaatstuurprogramma moet opgeven. De meeste van deze chips gebruiken een stuurprogramma dat u kunt downloaden van https://drivers.mydiv.net/download-Prolific-Technology-PL-2302-Driver.html. Vertel de installatiewizard deze driver.

Stap 2

Soldeer de stekker los, in plaats daarvan installeer je later de gewenste. Vervolgens in uw draad zijn er vier kleuren draden: rood, groen, wit en zwart. Vind de twee buitenste pinnen en + 5V met behulp van een tester. Knip de positieve draad af. Soldeer drie krokodillenklemmen aan de resterende draden om een firmwarekabel te maken. Het is wenselijk om een krokodil van een andere kleur dan de gewone te solderen.

Stap 3

Neem de native plug van uw mobiele telefoon met contacten. Soldeer er korte draden aan, breng ze naar een simpele dobbelsteen. Om dit te doen, kunt u verschillende eenvoudige USB-kabels met geschikte stekkers kopen en een van meerdere samenstellen, die alle contacten zal bevatten. Steek de ontvangen stekker met een dobbelsteen in je telefoon. Je moet de GND, Rx, Tx connectoren in de telefoonaansluiting vinden, gebruik hiervoor een tester.

Stap 4

Haal de batterij uit de telefoon, bel de tester via de min- en pluscontacten op de connectorbus. Om de beurt: zoek eerst de min, dan de plus. Het positieve contact heeft de minimale weerstand. Installeer vervolgens de batterij in de telefoon, meet de spanning op de ontvangen contacten van de plaat. Het moet ongeveer vier volt zijn. Denk aan het negatieve contact.

Stap 5

Sluit de firmwarekabel met krokodillen aan op de gewenste pinnen op de plaat. Plus met plus, min met min. Sluit de kabel aan op uw computer. Open "Configuratiescherm" - "Prestaties" - "Systeem" - "Apparaatbeheer". Prolific USB-naar-serieel comm-poort zou in de lijst met poorten moeten verschijnen. Stel de snelheid van deze poort in op 115200 bps. Hiermee is de fabricage van de firmwarekabel voltooid.

Aanbevolen: