Hoe Maak Je Je Eigen Koptelefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Koptelefoon
Hoe Maak Je Je Eigen Koptelefoon

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Koptelefoon

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Koptelefoon
Video: Hoe maak je ELKE koptelefoon draadloos? 2024, Mei
Anonim

Sommige liefhebbers van 's avonds naar muziek luisteren hebben soms te maken met een breuk van hun koptelefoon. Het is frustrerend om steeds een nieuwe koptelefoon te kopen. De gemakkelijkste uitweg uit deze situatie is om 's avonds niet meer naar je favoriete nummers te luisteren of niet in slaap te vallen, maar het is niet zo gemakkelijk om de slaap of het plezier dat een muziekliefhebber beleeft op te geven. De meest winstgevende oplossing zou zijn om de koptelefoon uit de overige te monteren.

Hoe maak je je eigen koptelefoon
Hoe maak je je eigen koptelefoon

Noodzakelijk

Niet-werkende koptelefoon, soldeerbout, schaar, elektrische tape

instructies:

Stap 1

In de regel breekt slechts één van een koptelefoon constant, respectievelijk, de andere zal altijd intact zijn. Het heeft geen zin om een van je werkkoptelefoons weg te gooien. Met een beetje moeite stel je je eigen koptelefoon samen. Als je koptelefoon niet werkt alleen vanwege de geknikte kabel, kun je de hoofdstekker vervangen door een nieuwe of proberen de bestaande af te werken.

Stap 2

Gebruik een dunne schaar of een scherp mes om het plastic deel van de stekker te verwijderen. Strip de draden, onthoud hun positie wanneer u de stekker van plastic reinigt. Probeer na het reinigen van de stekker de draden aan de stekkerverbindingen te solderen. Onthoud dat het beste signaal wordt verzonden over draden die zijn gesoldeerd, en gedraaide draden verliezen een deel van het signaal tijdens verzending. Houd er rekening mee dat wanneer u twee draden aansluit, u ervoor moet zorgen dat ze dezelfde kleur hebben.

Stap 3

Als er een storing optreedt in de oortelefoon zelf, kunt u deze vervangen door een andere, bijvoorbeeld van een ander kapot paar. Als de draden van de luidspreker zelf zijn losgesoldeerd, kunnen ze ook gemakkelijk worden gesoldeerd. Het is vermeldenswaard dat de linker- en rechterluidsprekers niet moeten worden verward bij het vervangen ervan. Als de soldeerbout een te dikke punt heeft, kun je een vergelijkbare kopen en deze gewoon afslijpen. Hoe kleiner de puntdiameter, hoe lager het uitgangsvermogen van de soldeerbout.

Stap 4

Nadat de hoofdtelefoon volledig is hersteld, hoeft u deze alleen nog maar te controleren op elk muziekapparaat.

Aanbevolen: