Hoe Een FM-zender Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een FM-zender Te Kiezen?
Hoe Een FM-zender Te Kiezen?

Video: Hoe Een FM-zender Te Kiezen?

Video: Hoe Een FM-zender Te Kiezen?
Video: High Power FM Broadcast Transmitter for FM Radio Station|Introduction 2024, Mei
Anonim

FM-zender is een apparaat dat helpt bij het lezen van muziekbestanden van media zoals een USB-flashstation, SD- of MMC-kaart, een speler of zelfs een externe harde schijf. Het apparaat zendt afspeelbare bestanden uit op de geselecteerde radiofrequentie, waarop u de autoradio of een ander gadget met een FM-ontvanger kunt afstemmen.

Hoe een FM-zender te kiezen?
Hoe een FM-zender te kiezen?

instructies:

Stap 1

De zender wordt aangesloten op de sigarettenaansteker in de auto. Als gevolg van spanningspieken raken veel modulatoren doorgebrand, omdat de spanning ongelijkmatig aankomt, vooral in binnenlandse auto's. Daarom moet het belangrijkste kenmerk van de zender zijn betrouwbaarheid en de aanwezigheid van een zekering zijn, die u altijd kunt vervangen in geval van storing.

Stap 2

Bepaal de prijs. Hoe lager de kosten van het apparaat, hoe kleiner het frequentiebereik. Bij duurdere modellen kan de gebruiker de gewenste frequentie handmatig instellen. Sommige zenders hebben alleen een vaste bandbreedte en ondersteunen alleen weergave op één frequentie.

Stap 3

Let op de aanwezigheid van een afstandsbediening in de leveringsset, waarmee je op afstand van melodie kunt wisselen, het geluid en de zendfrequentie kunt aanpassen. De afstandsbediening is een klein paneel en kan worden gebundeld met zowel budgetmodellen als de duurste multifunctionele apparaten.

Stap 4

Let op de aanwezigheid van een display op het apparaat. De modellen van de hoogste kwaliteit zijn uitgerust met een LCD-scherm dat voldoende informatie weergeeft, namelijk de zendfrequentie, het nummer en de naam van het nummer, indicator van het aangesloten apparaat. Het is wenselijk dat het display een achtergrondverlichting heeft, omdat dit de bediening van muziek tijdens het rijden en 's nachts aanzienlijk zal vereenvoudigen. Er zijn modulatoren met ingebouwde equalizer.

Stap 5

Van de extra functies is het vermeldenswaard de mogelijkheid om de positie van het lichaam ten opzichte van de bestuurder of passagier aan te passen. Door de onhandige plaatsing van de sigarettenaansteker kan er overlast ontstaan bij het rijden of bij het schakelen van de versnellingsbak. De duurste modellen zijn meestal uitgerust met een scharnier waarmee u het apparaatpaneel in de meest geschikte hoek kunt draaien. Voordat u een zender aanschaft, moet u ervoor zorgen dat het apparaat kan worden afgesteld en veilig in een comfortabele positie kan worden vergrendeld.

Stap 6

Sommige zenders zijn uitgerust met de functie van het afspelen van SD- en MMC-kaarten. De meeste modulatoren hebben een ingebouwd geheugen en vaak genoeg om een paar honderd muziekcomposities te laden.

Aanbevolen: