Hoe Games Over Te Zetten Naar Android

Inhoudsopgave:

Hoe Games Over Te Zetten Naar Android
Hoe Games Over Te Zetten Naar Android

Video: Hoe Games Over Te Zetten Naar Android

Video: Hoe Games Over Te Zetten Naar Android
Video: how to transfer game data from one android to another without rooting (No PC) 2024, Mei
Anonim

Als je om wat voor reden dan ook besluit om je telefoon of tablet te veranderen op basis van het Android-besturingssysteem naar een nieuwer of gewoon een ander apparaat van hetzelfde systeem, dan heb je waarschijnlijk een vraag over het overzetten van games van het ene apparaat naar het andere. Deze vraag is vooral relevant voor beginnende gebruikers die verre van alle soorten bestandsbeheerders, back-upprogramma's, enz.

Apps voor Android
Apps voor Android

Het is nodig

  • - tablet / telefoon waarnaar u uw games of applicaties wilt overbrengen
  • - een computer
  • - toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Schakel uw telefoon of tablet in waarnaar u applicaties van uw vorige apparaat wilt overzetten. Zorg ervoor dat uw Google-account is geactiveerd op uw apparaat. Ga hiervoor naar het gedeelte "Instellingen" van uw telefoon of tablet. "Instellingen" -> "Accounts" -> "Google".

Stap 2

Maak verbinding met internet op uw apparaat. Klik hiervoor in het gedeelte "Instellingen" op het tabblad "Verbindingen". Selecteer "Wi-Fi-verbinding" omdat Als je mobiel internet gebruikt bij het overzetten van applicaties, loop je het risico dat je de volledige maandelijkse limiet van internetverkeer opgebruikt, en mogelijk zelfs overschrijdt, wat kan leiden tot een behoorlijk indrukwekkende rekening voor mobiele diensten.

Stap 3

Open een browser op uw computer en voer het volgende adres in de adresbalk in:

Klik op de knop "Inloggen" in de rechterbovenhoek. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord voor uw Google-account in.

Stap 4

Om naar de lijst met applicaties te gaan die u naar een ander apparaat wilt overzetten, klikt u op het tabblad "Applicaties". Het tabblad bevindt zich in de linkerbovenhoek van de pagina. Klik op de pagina die wordt geopend op het tabblad "Mijn toepassingen". Nu heb je een lijst met games en applicaties die op je apparaat zijn geïnstalleerd. Opmerkelijk is het feit: de lijst zal niet alleen die games bevatten die op je apparaat zijn geïnstalleerd, maar ook games die je hebt geïnstalleerd, maar om de een of andere reden hebt verwijderd.

Stap 5

Selecteer de applicatie die u naar een ander apparaat wilt overbrengen door op het pictogram of de naam te klikken. Klik op de toepassingspagina op de knop Geïnstalleerd. Selecteer in het pop-upvenster dat verschijnt de telefoon/tablet waarnaar je de games wilt overzetten en klik op de knop "Installeren". U kunt nu terugkeren naar de vorige pagina om de rest van de migratietoepassingen te selecteren. En herhaal de procedure.

Aanbevolen: