Rostelecom Mobiele Diensten

Inhoudsopgave:

Rostelecom Mobiele Diensten
Rostelecom Mobiele Diensten

Video: Rostelecom Mobiele Diensten

Video: Rostelecom Mobiele Diensten
Video: Как поменять пароль на Wi-Fi Ростелеком 2024, Mei
Anonim

Het bedrijf "Rostelecom" biedt diensten aan die zullen helpen om verschillende combinaties van cijfers en symbolen te activeren. Deze diensten kunnen u helpen uw account te beheren (saldi controleren, uw account aanvullen). Het biedt ook de mogelijkheid om extra services aan te sluiten - MMS-berichten instellen, doorschakelen en meer.

Mobiele diensten
Mobiele diensten

instructies:

Stap 1

De combinatie * 102 # en een oproep helpen u het saldo van uw persoonlijke rekening te achterhalen.

Stap 2

De combinatie * 100 * 100 * 1 # en de oproep helpen u verbinding te maken met de service, waardoor u na elk gesprek meldingen over de saldostatus kunt ontvangen. De dienst is betaald.

Stap 3

De combinatie * 123 * abonneenummer # en de oproep levert de service "Wachten op een oproep" op. Deze dienst is gratis. Het kan worden gebruikt zonder saldo om een abonnee van een mobiele verbinding te vragen u terug te bellen.

Stap 4

Bij het wijzigen van een "oud" nummer in een "nieuw" nummer, heeft Rostelecom een service in de vorm van combinaties * 143 * 9ХХХХХХХХХ #, waarbij 9ХХХХХХХХХ het "oude" nummer is. Om dit te doen, moet u onvoorwaardelijke doorschakeling instellen voor alle oproepen van het "oude" nummer naar het servicenummer, dat in het verzonden sms-bericht zal staan. Alle bellers die naar het "oude" nummer worden doorgestuurd, krijgen een sms met het "nieuwe" nummer.

Stap 5

De combinatie * 104 # en de oproep helpen om automatisch MMS-berichten in te stellen.

Stap 6

De combinatie * 100 * 328 * 1 # en een oproep zal helpen om de "Spraakbericht"-service tot stand te brengen.

Stap 7

Nummer 8 800 181 1810 is de uniforme informatie- en referentieservice van Rostelecom.

Aanbevolen: