Een Epson-scanner Installeren

Inhoudsopgave:

Een Epson-scanner Installeren
Een Epson-scanner Installeren

Video: Een Epson-scanner Installeren

Video: Een Epson-scanner Installeren
Video: Epson Perfection V39 scanner Review - Complete Installation Process 2024, Mei
Anonim

Epson is een gerenommeerde fabrikant van kantoorapparatuur. Scanners zijn een van de meest populaire producten van deze fabrikant onder gebruikers. Tegelijkertijd kunnen sommigen vragen hebben over het installeren van een dergelijk apparaat.

Een Epson-scanner installeren
Een Epson-scanner installeren

instructies:

Stap 1

Pak uw Epson-scanner uit. Pak het deksel en steek de scharnieren in de achterkant van het apparaat. Zorg ervoor dat de kabel niet onder de kap zit.

Stap 2

Plaats de cd die bij uw apparaat is geleverd in het station van uw computer om de stuurprogramma's te installeren. Het installatieprogramma start in de modus zonder toezicht. Als dit niet het geval is, volgt u deze stappen.

Stap 3

Open de map "Deze computer" met behulp van de Windows Verkenner en dubbelklik op de Epson-drive. Het installatieprogramma wordt gestart. Lees de licentieovereenkomst die verschijnt en klik op Akkoord om ermee in te stemmen. Selecteer in het volgende venster Software-installatie de benodigde items voor installatie en klik op de knop Installeren. Volg daarna de instructies die verschijnen om elk van de geselecteerde items te installeren. Registreer uw scanner in het venster Productregistratie.

Stap 4

Als het om de een of andere reden onmogelijk is om de stuurprogramma's vanaf de schijf te installeren, download dan de installatiebestanden van de officiële Epson-website. Om dit te doen, start u uw internetbrowser en gaat u naar https://epson.ru. Klik op de link "Drivers en ondersteuning", open het gedeelte "Scanners", zoek het gewenste apparaat en klik op de naam ervan. Klik op de volgende pagina op de link "Drivers", selecteer uw besturingssysteem en download de juiste driver. Dubbelklik daarna op het gedownloade bestand en ga verder met de installatie.

Stap 5

Sluit na het installeren van de software de scanner aan op uw computer. Verwijder de sticker van het apparaat. Sluit de schuifadapterkabel aan, indien beschikbaar. Sluit vervolgens het netsnoer aan op de AC-adapter. Steek het ene uiteinde in een Epson-scanner en het andere in een geaard stopcontact. Gebruik vervolgens een USB-kabel om de scanner op uw computer aan te sluiten. Schakel het apparaat in om aan de slag te gaan.

Aanbevolen: