Hoe Het Saldo Op IPad Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Saldo Op IPad Te Controleren
Hoe Het Saldo Op IPad Te Controleren

Video: Hoe Het Saldo Op IPad Te Controleren

Video: Hoe Het Saldo Op IPad Te Controleren
Video: How to CHECK APPLE ID BALANCE [iPhone & iPad] 2024, April
Anonim

Tablets worden een integraal onderdeel van de moderne wereld. Om veel van zijn functies te implementeren, is internet vereist. Omdat wifi niet altijd bij de hand is, brengen fabrikanten tablets uit met ondersteuning voor simkaarten.

Hoe het saldo op iPad te controleren
Hoe het saldo op iPad te controleren

Het is nodig

iPad met een geldige simkaart

instructies:

Stap 1

Als de simkaart al in de iPad is geplaatst, gaat u verder met de volgende stap. Zoek anders een met micropaneel bedekte sleuf aan de linkerbovenkant van de tablet, waarnaast een klein gaatje zit voor de sleutel die bij de tablet wordt geleverd. Steek de sleutel in het gat - het afdekpaneel gaat open. Steek de simkaart in het geopende gaatje. Herstart de iPad.

Stap 2

Druk op de ronde Home-knop op het onderste voorpaneel. Hierdoor wordt het hoofdscherm van de tablet geopend, dit is het pictogram Instellingen. Klik eenmaal op dit pictogram.

Stap 3

Selecteer het tabblad Mobiele gegevens. Op dit tabblad kunt u gegevensoverdracht via een mobiele operator, roaming in- en uitschakelen, APN-instellingen wijzigen, de pincode van de SIM-kaart en naar het menu "SIM-programma's" gaan.

Stap 4

In dit menu kunt u sms-abonnementen maken, de beloofde betaling bestellen en het saldo controleren. In het bijzonder, als uw operator Beeline is, selecteert u de regel "Mijn Beeline". Wacht even - na 5-7 seconden wordt een menu geopend waarin u het item "Mijn saldo" kunt selecteren. Vervolgens opent een menu waarin u de regel "Hoofdsaldo" moet selecteren.

Stap 5

Als je provider MTS is, selecteer dan "Mijn saldo" in SIM-programma's. Selecteer in het geopende venster het item "Hoofdsaldo".

Stap 6

Als u een gebruiker bent van het Megafon-netwerk, dan is uw pad als volgt: "Mobiele data" - "SIM-programma's" - "Megafon" - "Megafon-services" - "Servicegids" - "Persoonlijk account" - "Saldo".

Stap 7

Bovendien kunt u het saldo van de in de tablet geplaatste simkaart op dezelfde manier als elke andere simkaart controleren - via uw persoonlijke account op de website van uw mobiele provider.

Aanbevolen: