Hoe Een Chinese Schotelantenne Op Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Chinese Schotelantenne Op Te Zetten
Hoe Een Chinese Schotelantenne Op Te Zetten

Video: Hoe Een Chinese Schotelantenne Op Te Zetten

Video: Hoe Een Chinese Schotelantenne Op Te Zetten
Video: Satellietschotel monteren en uitrichten 2024, April
Anonim

Een satellietschotel is een set apparaten waarmee u uw tv kunt afstemmen om satellietzenders te ontvangen. De meest voorkomende zijn paraboolantennes. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, voornamelijk gebruikt voor het ontvangen van satelliet-tv, radio-uitzendingen en verbinding met internet.

Hoe een Chinese schotelantenne op te zetten
Hoe een Chinese schotelantenne op te zetten

Het is nodig

satelliet antenne

instructies:

Stap 1

Gebruik de volgende methoden om uw Chinese antenne te installeren en af te stemmen. Ten eerste kun je er een speciale L-vormige standaard voor maken, deze aan de muur bevestigen en de antenne eraan bevestigen. Dit zorgt voor een grotere betrouwbaarheid van de bevestigingen, stabiliteit en gemak van afstelling. Maar er zijn ook nadelen: een stand maken is een nogal arbeidsintensief proces. Als alternatief kunt u de antenne ook rechtstreeks aan de muur bevestigen met behulp van de standring en klemmen.

Stap 2

Monteer de antenne, plaats deze op een horizontaal platform en stem af op de satelliet voor maximale kwaliteit. Hier is het noodzakelijk om maximale aandacht aan de converter te besteden, omdat het niet gemakkelijk is om er dichtbij aan de muur te komen. Boor een gat in de muur met een pons, 12 mm diameter, 70 diep.

Stap 3

Boor in het midden van de toekomstige armatuur. Steek een plastic plug in het gat en schroef er een schroef (10 x 140 mm) in. Schroef een stukje kabel aan de converter, til de antenne op naar de gewenste plaats, plaats eerst de rail op de centrale schroef. Druk het met een plaat tegen de muur en plaats het op de schroef met het middelste gat. Trek het vervolgens met een moer tegen de muur.

Stap 4

Stel de hoek en de richting naar de satelliet met het oog in door de plaatreflector omhoog en omlaag te brengen door de schroefas te draaien. Verander van richting door de lengte van de telescopische arm te corrigeren. Antenne-vooruitlijningsgegevens kunnen hier van pas komen, omdat als u de exacte richting naar de satelliet weet, deze gemakkelijker vanaf de muur te vinden is.

Stap 5

Boor daarna gaten in de muur en bevestig vervolgens de antenne met behulp van de standaardkit op beton. In het geval van bevestiging van de antenne aan een sintelblok of baksteen, koop dan meer authentieke bevestigingsmiddelen, want native kan kort blijken te zijn. Als je constant antennes moet installeren, verwijder dan de schroefplaat nadat je de ringen met bevestigingsmiddelen hebt vastgemaakt - deze kunnen in de toekomst van pas komen.

Aanbevolen: