Hoe Een Bluetooth-adapter Te Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bluetooth-adapter Te Kiezen?
Hoe Een Bluetooth-adapter Te Kiezen?

Video: Hoe Een Bluetooth-adapter Te Kiezen?

Video: Hoe Een Bluetooth-adapter Te Kiezen?
Video: Best Bluetooth Adapter 2020 [WINNERS] – Buyer’s Guide and Reviews 2024, Maart
Anonim

BlueTooth-adapters zijn apparaten die zijn ontworpen om informatie te ontvangen en te verzenden via een geschikt draadloos kanaal. Ze worden meestal gebruikt in combinatie met desktop- en mobiele computers, maar er kunnen ook andere opties zijn.

Hoe een bluetooth-adapter te kiezen?
Hoe een bluetooth-adapter te kiezen?

instructies:

Stap 1

Begin met het identificeren van het doel van de aankoop van de BlueTooth-adapter. Dit is een zeer belangrijke stap omdat veel adapters niet met alle mogelijke apparaten werken. Als u bijvoorbeeld een adapter op een tv moet aansluiten, kies dan apparatuur waarvoor geen extra stuurprogramma's hoeven te worden geïnstalleerd. Deze BlueTooth-adapters kosten iets meer, maar zijn het meest veelzijdig.

Stap 2

Let op de baudrate die door de BlueTooth-adapter wordt ondersteund. Dit is een zeer belangrijke eigenschap als u apparatuur wilt gebruiken om een mobiele telefoon als modem aan te sluiten. Het is beter om een adapter aan te schaffen die kan werken op 50-60 kbps.

Stap 3

Om draadloze apparatuur op uw computer aan te sluiten, zoals toetsenborden of toetsenborden, heeft u een speciale adapter nodig die met HID-apparaten kan werken. Opgemerkt moet worden dat sommige adapters in staat zijn om meerdere apparaten tegelijk synchroon te bedienen. Ben je van plan om verschillende draadloze apparatuur op je pc aan te sluiten, kies dan voor een multifunctionele BlueTooth-adapter.

Stap 4

Een ander belangrijk kenmerk is het signaalverspreidingsbereik. Koop een klasse 1 BlueTooth-adapter als u van plan bent deze te gebruiken met een draadloze headset. De maximale afstand tussen apparaten is 100 meter in open ruimte. In een appartement of huis daalt dit cijfer tot 30-40 meter. Klasse 2 is ontworpen om een netwerk te creëren met een signaalstraal van 10 meter.

Stap 5

Als je de adapter gaat aansluiten op een mobiele computer, gebruik dan mini-apparaten. Dit beschermt ze tegen onopzettelijke schade en stelt u in staat om tegelijkertijd USB-poorten te gebruiken die te dicht bij elkaar liggen.

Aanbevolen: