Luisterapparatuur Vinden

Inhoudsopgave:

Luisterapparatuur Vinden
Luisterapparatuur Vinden

Video: Luisterapparatuur Vinden

Video: Luisterapparatuur Vinden
Video: Lenszoeker voor verborgen camera's (de01 en De02) 2024, Mei
Anonim

In de moderne wereld zul je niemand verrassen met luisterapparatuur. Ze worden gebruikt om concurrenten te bespioneren, indringers te berekenen, vertrouwelijke informatie te onthullen en zelfs om geliefden te bespioneren. Hiervoor is het nodig om afluisteren te kunnen herkennen en vinden.

Luisterapparatuur vinden
Luisterapparatuur vinden

instructies:

Stap 1

Voer een grondige visuele inspectie van de kamer uit. Besteed speciale aandacht aan objecten die constant in deze kamer zijn. Bekijk bijvoorbeeld beeldjes, decoraties en kamerplanten. Als er zacht speelgoed in de kamer is, voel dan of er harde voorwerpen in zitten. Vaak zijn er luisterapparatuur in genaaid. Inspecteer daarna de kroonluchters en andere verlichtingsarmaturen. Controleer de meubelstukken door hoeken en verborgen plekken zorgvuldig te inspecteren op onnodige gaten of uitstulpingen.

Stap 2

Demonteer elektronische apparatuur. Hier zijn meestal bugs te vinden in vaste telefoons, op computerschermen of aan draden. In het laatste geval kunt u de circuits bellen om een onkarakteristiek signaal te identificeren.

Stap 3

Schaf een speciale afluistertechniek aan als visuele inspectie niets aan het licht brengt of je denkt dat je niet alle bugs hebt gevonden. Deze apparatuur kan in een gespecialiseerde winkel worden gekocht of via internet worden besteld.

Stap 4

Gebruik een niet-lineaire locator waarmee u op afstand bestuurde bugs kunt lokaliseren die zich in de standby-modus bevinden, d.w.z. geen stroom krijgen. Sommige afluisterapparatuur bevatten geen halfgeleiders en kunnen dus niet worden gedetecteerd met de bovenstaande methode.

Stap 5

In dit geval is het noodzakelijk om een speciale metaaldetector te gebruiken, maar deze kan niet worden gebruikt op apparatuur of andere metaalhoudende objecten. Er is ook een speciale radioscanner die werkende luisterapparaten detecteert.

Stap 6

Bij gebruik moet je uiterst voorzichtig zijn, zodat de vijand niet raadt over je intentie en de bug niet uitschakelt. Als u vermoedt dat uw vaste telefoon wordt afgetapt, koop dan een speciale adapter-analyzer die de lijn beschermt tegen afluisteren en bugs signaleert.

Aanbevolen: