Hoe De Microfoonkwaliteit Te Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe De Microfoonkwaliteit Te Verbeteren
Hoe De Microfoonkwaliteit Te Verbeteren

Video: Hoe De Microfoonkwaliteit Te Verbeteren

Video: Hoe De Microfoonkwaliteit Te Verbeteren
Video: BETER GELUID UIT JOUW MICROFOON! 2024, April
Anonim

Het gebruik van een microfoon die is aangesloten op een personal computer is zeer gebruikelijk. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om spraak, geluiden en melodieën op te nemen, te communiceren (bijvoorbeeld in Skype) of spraakbesturing van applicaties uit te voeren. Om de beste geluidskwaliteit te bereiken, is echter een geschikte microfooninstelling vereist.

Hoe de microfoonkwaliteit te verbeteren
Hoe de microfoonkwaliteit te verbeteren

Het is nodig

Persoonlijke computer, microfoon

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat de microfoon fysiek aanwezig is in het systeem, dat wil zeggen dat deze is aangesloten op de pc. Vouw hiervoor de systeemeenheid uit en controleer of de stekker correct is aangesloten, dat wil zeggen in het bijbehorende stopcontact. In de meeste gevallen is deze aansluiting gemarkeerd met een klein gestileerd microfoonpictogram.

Stap 2

Nadat u hebt bevestigd dat de microfoon is aangesloten, opent u het configuratiescherm op uw pc. Selecteer vervolgens, afhankelijk van het besturingssysteem dat op uw computer is geïnstalleerd, Geluiden en audioapparaten of Geluid. Zorg ervoor dat de microfoon niet is gedempt in de instellingen.

Stap 3

Selecteer de optie "geluidsoverdracht zonder stuurprogrammaverwerking", hierdoor kan het geluid onmiddellijk worden verzonden zonder dat het wordt weerspiegeld in de luidsprekers.

Stap 4

Open de Skype-app. Selecteer "Extra" in het menu en klik op "Opties". Pas het volume van de aangesloten microfoon aan in het gedeelte 'Geluidsinstellingen' dat wordt geopend. Voer een testoproep uit om te controleren of de instellingen correct zijn. Met de opname die in de automatische service is gemaakt, kunt u naar het geluid luisteren zoals de gesprekspartner het hoort.

Aanbevolen: