Hoe U Uw IPhone Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw IPhone Kunt Vinden
Hoe U Uw IPhone Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw IPhone Kunt Vinden

Video: Hoe U Uw IPhone Kunt Vinden
Video: How to find lost or stolen iPhone in Hindi 2024, April
Anonim

Helaas verliezen we soms de dingen die we nodig hebben. En de iPhone wordt ongetwijfeld na verloop van tijd iets dat niet alleen nodig is, maar ook absoluut niet meer zonder kan. Als u echter MobileMe gebruikt, kunt u Zoek mijn iPhone gebruiken. Deze functie is ook gratis beschikbaar op alle iPhones met iOS 4.2.

Als u uw iPhone bent kwijtgeraakt, kunt u de functie gebruiken
Als u uw iPhone bent kwijtgeraakt, kunt u de functie gebruiken

Het is nodig

IPhone met iOS 4.2 of hoger of MobileMe-app

instructies:

Stap 1

Om de functie "Zoek iPhone" in te stellen, gaat u naar "Instellingen" en vervolgens naar "Mail, contacten, agenda's". Klik op "Account toevoegen" en selecteer MobileMe in het menu dat wordt geopend. Als u een Apple ID en wachtwoord hebt, voert u deze in, zo niet, klik op Maak een gratis Apple ID aan en volg de eenvoudige instructies op het scherm. Nu moet u uw account verifiëren. Controleer uw inbox voor een brief van Apple. Volg de link in de e-mail en log in met uw Apple ID. Schakel op het MobileMe-scherm Zoek mijn iPhone in. Er verschijnt direct een bericht waarin u op "Toestaan" of "Annuleren" kunt klikken. Klik op "Toestaan".

Stap 2

Nadat u Zoek mijn iPhone hebt ingesteld, kunt u uw iPhone gemakkelijk terugvinden als u deze kwijt bent. Ten eerste kun je je iPhone vinden. Om dit te doen, gaat u gewoon naar de site. www.me.com of gebruik de beschreven methode om de functie "Find iPhone" op een ander apparaat (iPhone, iPad of iPod touch) te activeren. U ziet een kaart met de locatie van uw iPhone

Stap 3

Maar dat is niet alles. Als u met uw vinger het pictogram aanraakt dat de positie van uw iPhone op de kaart aangeeft, wordt er een scherm voor u geopend waar u uw volgende acties kunt kiezen. Door op de knop "Bericht verzenden" te klikken, krijgt u een bericht op het scherm van uw iPhone. Als u zich na het bekijken van de kaart realiseert dat de iPhone naast u staat, kunt u op de knop "Beep" klikken. Je iPhone laat een lange en luide piep horen, zelfs als je hem eerder in de stille modus hebt gezet.

Stap 4

U kunt ook de service "Remote Password Setting" gebruiken. Nadat u op de knop met de bijbehorende naam heeft geklikt, wordt u gevraagd een viercijferige code in te voeren. Op deze manier stel je op afstand een wachtwoord in om de gegevens op je telefoon te beschermen. In het ergste geval, wanneer u denkt dat u uw iPhone niet terug kunt krijgen, kunt u op "Remote wipe" klikken en al uw persoonlijke gegevens worden gewist.

Aanbevolen: