Hoe Een Svec Bekken In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Svec Bekken In Te Stellen
Hoe Een Svec Bekken In Te Stellen

Video: Hoe Een Svec Bekken In Te Stellen

Video: Hoe Een Svec Bekken In Te Stellen
Video: Symmetrie Oefeningen Bekken - bij Bekkenpijn Klachten 2024, Mei
Anonim

Met satelliet-tv kunt u overal tv-zenders bekijken waar een satellietdekkingsgebied is. Gebruik hiervoor een schotelantenne, ontvanger of DVB-kaart. Afstemmen op een satelliet levert geen problemen op, u hoeft alleen de richting en de betekenis van de transponders te kennen en een beetje geduld te hebben. Maar uiteindelijk kunt u genieten van een digitaal tv-signaal van hoge kwaliteit.

Hoe een Svec bekken in te stellen
Hoe een Svec bekken in te stellen

Het is nodig

  • - perforator;
  • - oefeningen met zegevierende tips;
  • - kruiskopschroevendraaier;
  • - sleutel 10;
  • - sleutel 13;
  • - verstelbare sleutel;
  • - een hamer;
  • - een mes voor het snijden van papier (voor het strippen van de kabel onder de connectoren);
  • - tangen;
  • - ontvanger met afstandsbediening;
  • - kleine televisie;
  • - 220 V verlengsnoer.

instructies:

Stap 1

Installeer de SVEC offset-satellietschotel in een zichtlijn naar het zuiden. Dit betekent dat er hoge gebouwen, hoge bomen, etc. voor moeten staan. Daarom worden daken en balkons de optimale plaats voor installatie, maar u kunt dit ook bij het raam doen. De antenne moet stevig en stevig staan, gebruik hiervoor een boorhamer en ankerbouten. De beugel waarop het wordt geïnstalleerd, moet strikt verticaal of strikt horizontaal zijn, afhankelijk van de installatielocatie (dak of muur). Sluit de converter aan, sluit de coaxkabel aan op de ontvanger.

Stap 2

Richt de satellietschotel voor het afstemmen na installatie in dezelfde richting als andere antennes, in de buurt of in hetzelfde gebied. Als er zoiets niet in de buurt is, gebruik dan een kompas. Als u bijvoorbeeld afstemt op de Hotberd 13E-satelliet, die zich daarom op 13 graden E bevindt, richt deze dan naar het zuiden, bepaal eerst de geografische locatie van uw stad. De zuidelijke richting komt ongeveer overeen met deze waarde, de regio Donetsk (Oekraïne) bevindt zich bijvoorbeeld ongeveer op 37 graden E, respectievelijk de richting naar het zuiden = 37 graden. v.d. of 37E. Je moet dus de Hotbird-satelliet in de juiste sector vinden vanuit de zuidelijke richting. Deze methode verwijst naar het vinden van een satelliet. Ook kunt u gebruik maken van het speciale programma Satellite Antenna Alignment, waarmee u de stand van de zon op een bepaald tijdstip aan de hemel kunt bepalen. Als u dit weet, kunt u de antenne in deze richting afstemmen.

Stap 3

Sluit de ontvanger aan op je tv. Zet de 220V voeding aan. Let er bij het installeren van de F-connector op de kabel op dat de gevlochten afscherming niet in de buurt van de middengeleider komt. Dit kan de ontvanger beschadigen. Zet de tv, ontvanger aan, ga naar het menu "Installatie-kanaal zoeken". Selecteer de gewenste satelliet in de satellietlijst, bijvoorbeeld Hotbird 13E. Selecteer in het menu aan de rechterkant: LNBP: Aan. (omvormer voeding); LNBP Type: Universeel (omvormertype - universeel); LNBP-frequentie: 10600/9750; DISEqC: Geen (sinds één converter).

Stap 4

Ga naar het submenu "Transponder", selecteer de juiste waarde. Daarvoor op de site www.lyngsat.com bepalen de waarde, die er als volgt uitziet: 11034 V 27500, waarbij V de verticale polarisatie is. Op het scherm is de waarde voor "signaalkwaliteit" - 0%. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de antenne tot nu toe ongeveer is afgestemd

Stap 5

Laat de antennesteun een beetje los zodat u deze van links naar rechts, omhoog en omlaag kunt bewegen. Installeer het in een rechtopstaande positie. Zet de converter in de ")" positie. Beweeg de antenne naar links en rechts. Doe het soepel. Als de signaalwaarde niet verandert, vergroot dan de hoek van de antenne iets. Beweeg het naar links en weer naar rechts. Op een gegeven moment zal het satellietsignaal verschijnen. Maximaliseer het. Zet de antenne vast. Vervolgens, door de omvormer te draaien, bereikt u de maximale waarde weer, repareert u de omvormer. Scan de satelliet.

Aanbevolen: