Een Toestelnummer Bellen

Inhoudsopgave:

Een Toestelnummer Bellen
Een Toestelnummer Bellen
Anonim

Hoe vaak moeten we een doorkiesnummer bellen? Wanneer u het kantoor van een firma of onderneming belt, zal de elektronische stem van een onbekend meisje ons beleefd vragen om het toestelnummer van de werknemer te bellen of te wachten op het antwoord van de secretaresse. Dergelijke autoresponders zijn al lang een indicator van de klantgerichtheid van de organisatie en tonen duidelijk aan dat het bedrijf om zijn reputatie geeft.

Een toestelnummer bellen
Een toestelnummer bellen

Het is nodig

telefoon met drukknop

instructies:

Stap 1

We bellen het hoofdnummer van de organisatie die we bellen. Na het beantwoorden van de oproep luisteren we naar de begroeting van het elektronische antwoordapparaat. Meestal vermeldt het antwoordapparaat de toestellen die beschikbaar zijn voor de beller om te bellen.

Stap 2

Automatische kantoortelefooncentrales, die het mogelijk maken om oproepen door te schakelen naar een specifiek telefoontoestel, werken in een toonmodus. Daarom zetten we onze telefoon na het wachten op het einde van de begroeting van het antwoordapparaat over op toonkiezen. Om dit te doen, drukt u op het symbool "Asterisk" * onder de hoofdnummertoetsen of op de toets "Pulstoon" die speciaal is ontworpen om tussen kiesmodi te schakelen. Als uw telefoon aanvankelijk in de modus voor toonkiezen werkt, hoeft u deze niet opnieuw te wijzigen.

Stap 3

We wachten twee of drie seconden, waarna het apparaat naar een andere modus moet schakelen. Vervolgens kiezen we het toestelnummer van de abonnee die we bellen. Bij toonkiezen horen we karakteristieke korte signalen van verschillende frequenties in de handset. Dit is een eigenschap van toonkiezen, wat betekent dat de telefoon met succes is overgeschakeld naar de juiste modus.

Stap 4

Heel vaak worden oproepen in elk kantoor beantwoord door een secretaresse die, indien nodig, de bellers doorverbindt met een specifieke medewerker op de werkplek. Ook zijn er gevallen van uitval van doorschakelingen in kantoor PBX's, waardoor u ook bij de verkeerde persoon terecht komt naar wie u heeft gebeld. Als een secretaresse of een andere medewerker u heeft geantwoord, zeg dan dat u niet met de juiste persoon in contact kon komen en vraag de andere persoon om een toestelnummer voor u te bellen. Dit wordt gezien als een volkomen normale workflow en u zult hoogstwaarschijnlijk worden geholpen.

Aanbevolen: