Internet Instellen Op IPhone 4s

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op IPhone 4s
Internet Instellen Op IPhone 4s

Video: Internet Instellen Op IPhone 4s

Video: Internet Instellen Op IPhone 4s
Video: Как раздать интернет с iPhone 4s (ios 9.3.5) 2024, Mei
Anonim

Met de iPhone 4S hebben gebruikers toegang tot internet met behulp van draadloze datatransmissietechnologieën. U kunt zowel Wi-Fi als 3G gebruiken om te kunnen internetten.

Internet instellen op iPhone 4s
Internet instellen op iPhone 4s

Wifi

Voor toegang tot internet via Wi-Fi kunt u het overeenkomstige item in het instellingenmenu gebruiken. In dit geval hoeft u geen extra manipulaties uit te voeren aan de configuratie van de telefoon. Ga naar "Instellingen" - Wi-Fi om verbinding te maken. Verplaats de schuifregelaar naar rechts om gegevensoverdracht in te schakelen. Selecteer uit de lijst onder aan het scherm de naam van het toegangspunt dat u voor de verbinding wilt gebruiken. Voer indien nodig het vereiste wachtwoord in. Na het kiezen wordt binnen enkele seconden verbinding gemaakt en kunt u internetten.

3G

Om verbinding te maken met het netwerk met behulp van draadloze datatransmissietechnologie via de 3G-hotspot van de mobiele provider, moet u aanvullende instellingen invoeren. Als u iOS 6 gebruikt, gaat u naar Instellingen> Algemeen> Mobiele gegevens> Mobiel gegevensnetwerk om instellingen te configureren.

Voor iPhone 4s met iOS 7 bevindt het 3G-menu zich in Instellingen - Mobiel - Mobiel gegevensnetwerk.

Voer in de overeenkomstige regels van de voorgestelde opties de gewenste parameters in. Geef in de APN-regel het adres van het toegangspunt op en noteer ook de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het maken van de verbinding (indien nodig). U kunt de juiste instellingen vinden op de officiële website van uw provider. U kunt ook het ondersteuningsteam van uw mobiele provider bellen om de vereiste parameters te verduidelijken. Voor Beeline moet u home.beeline.ru of internet.beeline.ru specificeren als APN. Voer beeline in de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord in. Om internet via Megafon te configureren, schrijft u gewoon de internetwaarde in het APN-veld. Om toegang te krijgen via "MTS" voert u internet.mts.ru in als APN. De gebruikersnaam en het wachtwoord voor de operator moeten worden opgegeven als mts.

U kunt ook contact opnemen met het ondersteuningsteam van uw mobiele provider om het probleem op te lossen.

Ga na het maken van de instellingen naar het vorige menu en zet de schuifregelaar "Mobiele gegevens" in de aan-positie. Als de instellingen correct zijn gemaakt, verschijnt het EDGE- of 3G-pictogram op het bovenpaneel van het smartphonescherm. Gebruik voor toegang tot internet de browser, die kan worden opgeroepen via het bijbehorende pictogram op het scherm. Als u geen verbinding kunt maken met het netwerk, start u uw telefoon opnieuw op en controleert u de opgegeven informatie opnieuw.

Aanbevolen: