Hoe Het Mts-nummer Te Slaan?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Mts-nummer Te Slaan?
Hoe Het Mts-nummer Te Slaan?

Video: Hoe Het Mts-nummer Te Slaan?

Video: Hoe Het Mts-nummer Te Slaan?
Video: 3x tips Hoe je een Hybride moet slaan 2024, April
Anonim

Soms is het essentieel om een persoon te vinden, en van alle contacten heb je alleen het mobiele telefoonnummer van de MTS-operator. Maar zelfs met zo'n minimum aan informatie is het heel goed mogelijk om het te doen. Er zijn illegale MTS-databases verspreid op cd's, maar zo'n zoekopdracht kan op een volledig legale manier worden uitgevoerd.

Hoe het mts-nummer te slaan?
Hoe het mts-nummer te slaan?

Het is nodig

MTS mobiel telefoonnummer, internettoegang, registratie in sociale netwerken

instructies:

Stap 1

Typ in de zoekmachines Google, Yandex of Rambler het nummer dat u nodig heeft in de zoekbalk. Bekijk de gevonden links, bekijk de informatie over de aankondigingen van gegevens door de abonnee, over de vermeldingen van dit nummer. Besteed aandacht aan prikborden. Daar vindt u informatie over het beroep van de persoon die u zoekt.

Stap 2

Typ de informatie die u al kent in zoekmachines met zinnen. Bestudeer ook de ontvangen links. Verzamel informatie in een apart bestand, generaliseer.

Stap 3

Voor informatie die is samengevat in een specifiek systeem, probeer op internet op te vragen via de zoekinstellingen - filters. Nogmaals, kopieer wat je hebt gevonden en combineer met wat je al weet.

Stap 4

Gebruik in sociale netwerken, zoals "Vkontakte", "My World", "Odnoklassniki", LiveJournal, Facebook, Twitter de informatie die u vindt. Met behulp van hen kunt u een persoon vinden die geschikt is voor bepaalde parameters. Bepaal de interesses en kennissen van de persoon die je zoekt. Probeer je voor- en achternaam te achterhalen. Bekijk ten slotte de foto's van de gebruiker.

Aanbevolen: