Het Sluitergeluid Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Het Sluitergeluid Uitschakelen
Het Sluitergeluid Uitschakelen

Video: Het Sluitergeluid Uitschakelen

Video: Het Sluitergeluid Uitschakelen
Video: How To Turn Off The Camera Shutter Sound On An iPhone 2024, Mei
Anonim

Moderne digitale camera's hebben vaak standaard een sluitergeluid wanneer de ontspanknop wordt ingedrukt. Maar niet iedereen houdt van deze instelling. Als dit geluid je afleidt of irriteert, kun je het uitschakelen.

Het sluitergeluid uitschakelen
Het sluitergeluid uitschakelen

Het is nodig

Jouw camera

instructies:

Stap 1

Zet de camera aan. Open het menu door op de knop "Menu" op het bedieningspaneel te drukken. Met alle verschillende cameramodellen worden hun instellingen volgens vergelijkbare principes beheerd.

Stap 2

U ziet verschillende menutabs op het camerascherm. Hiermee kunt u de opnameparameters (flitsinstellingen, digitale zoom, achtergrondverlichting) en technische camera-instellingen (schermhelderheid, bestandsnummering, geluidsinstellingen) regelen.

Stap 3

Gebruik de camerabedieningstoetsen om het tabblad te selecteren dat verantwoordelijk is voor de instellingen voor de camera. De optie die u nodig hebt om het sluitergeluid uit te schakelen, bevindt zich mogelijk in het menu-item "Beeps wijzigen" / "Geluidsinstellingen", afhankelijk van het cameramodel.

Stap 4

In het menu-item dat verantwoordelijk is voor het instellen van het geluid, ziet u verschillende opties voor de geluidsbegeleiding van fotobewerkingen. Bijvoorbeeld: timergeluid, startgeluid, bedieningsgeluid, sluitergeluid. We zijn geïnteresseerd in het laatste punt. Gebruik de menubedieningsknoppen om het gewenste volume van het sluitergeluid te selecteren, tot het volledig dempen.

Stap 5

Pas op dezelfde manier alle andere geluidsparameters van de camera naar wens aan.

Aanbevolen: