Het Alarm Snel Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Het Alarm Snel Uitschakelen
Het Alarm Snel Uitschakelen

Video: Het Alarm Snel Uitschakelen

Video: Het Alarm Snel Uitschakelen
Video: SOS alarm, het alarm uitzetten 2024, Mei
Anonim

Om de veiligheid van eigendommen te waarborgen, nemen mensen hun toevlucht tot het gebruik van dergelijke beschermingsmiddelen als alarm. Als we het over auto's hebben, zijn er een vrij groot aantal apparaten die kunnen worden in- en uitgeschakeld met een speciale sleutelhanger. Hoe het alarm uitschakelen in een niet-standaard of noodgeval?

Het alarm uitschakelen?
Het alarm uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Als u de auto niet kunt uitschakelen met de afstandsbediening, controleer dan of deze in goede staat verkeert (vaak wordt een lege batterij de oorzaak van een storing). Vervang de oude door een nieuwe en probeer uw acties te herhalen.

Stap 2

Het signaal dat rechtstreeks van de afstandsbediening naar de auto komt, kan worden "gestremd" door externe signalen, ga in dit geval zo dicht mogelijk bij de auto staan en probeer het alarm opnieuw uit te schakelen.

Stap 3

Als de vorige twee stappen geen positief resultaat hebben opgeleverd, bepaal dan het type (op naam) van het alarm dat op uw auto is geïnstalleerd. Op basis hiervan worden vervolgacties geselecteerd.

Stap 4

Open de autodeur met de sleutel (op dit moment moet het alarm afgaan en de stadslichten moeten aan gaan).

Stap 5

Zet het contact van de auto aan.

Stap 6

Zoek de Valet-autoalarmknop in de cabine (meestal bevindt deze knop zich bij de standaardversie bij de voeten van de bestuurder, direct onder het stuur, aan de achterkant van de stuurkolom, bij de handrem of onder de bestuurdersstoel).

Stap 7

Druk na tien seconden op de Valet alarm uit knop, hierdoor wordt het mogelijk om het alarm uit te zetten en de auto te starten.

Stap 8

Gebruik uw persoonlijke code, als u die heeft. Open de auto met de sleutel. Zet het contact aan, uit en weer aan. Druk zo vaak op de Valet-toets als het eerste cijfer van uw code. Schakel vervolgens het contact uit en vervolgens weer in en druk nogmaals op de Valet-knop het aantal keren dat overeenkomt met het tweede cijfer van de code.

Aanbevolen: