Je Tv-mysterie Instellen

Inhoudsopgave:

Je Tv-mysterie Instellen
Je Tv-mysterie Instellen

Video: Je Tv-mysterie Instellen

Video: Je Tv-mysterie Instellen
Video: Hama 00012306 настройка универсального пульта 4 в 1 2024, April
Anonim

Het installeren en configureren van auto-tv's verschilt merkbaar van dit proces bij conventionele apparaten. Bij het wijzigen van de parameters is het belangrijk om rekening te houden met de eigenaardigheden van de fabrikant en het specifieke tv-model.

Je tv-mysterie instellen
Je tv-mysterie instellen

Het is nodig

Gebruikershandleiding

instructies:

Stap 1

Als uw model Mystery auto-tv een luidsprekersysteemaansluiting via een extra audio-uitgang heeft, gebruik dan een speciale set kabels om de tv aan te sluiten op de luidsprekers van uw auto. Er is ook vaak een functie om via een ontvanger verbinding te maken met de luidsprekers van een audiosysteem.

Stap 2

Gebruik hierbij alleen de draden die bij het apparaat zijn geleverd. Probeer geen beschadigde kabels of kabels van slechte kwaliteit te gebruiken, en als de originele kabels zoekraken of kapot gaan, vervang ze dan door vergelijkbare kabels. Dit verlengt de levensduur van uw apparatuur en zorgt voor de best mogelijke geluids- en beeldprestaties.

Stap 3

Gebruik de knoppen op de afstandsbediening om de menutaal in te stellen. Mystery TV's hebben meestal een Russische interface, maar als je deze buiten de Russische Federatie hebt gekocht, moet je hoogstwaarschijnlijk de tv opnieuw flashen om het menu in het Russisch te laten verschijnen. Sluit het apparaat indien nodig aan op een externe voedingsbron met behulp van de meegeleverde adapter.

Stap 4

Probeer geen AC-adapters van andere merken te gebruiken, aangezien dit de prestaties van uw tv kan schaden. Als je Mystery TV-model een ingebouwde tuner heeft, stel deze dan ook in volgens de instructies die bij het pakket zijn geleverd.

Stap 5

Pas in het menu Beeldinstellingen de instellingen voor helderheid en contrast aan de lichtomstandigheden aan. Probeer de tv in uw auto te installeren, zodat fel licht niet rechtstreeks op de matrix valt. Als uw model de mogelijkheid biedt om meerdere instellingen op te slaan, maakt u deze aan en slaat u deze op voor snel schakelen op verschillende verlichtingsniveaus. Ook kunt u bij de meeste modellen Mystery Car TV's de korreligheid van het beeld aanpassen.

Aanbevolen: