Hoe "Driekleur" Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe "Driekleur" Te Activeren
Hoe "Driekleur" Te Activeren

Video: Hoe "Driekleur" Te Activeren

Video: Hoe "Driekleur" Te Activeren
Video: Wat zijn de protocollen bij het ophangen van de vlag? 2024, Maart
Anonim

Tricolor TV is een populaire satelliettelevisie in Rusland die toegang biedt tot honderden verschillende tv-kanalen. Nadat de service is aangesloten, moet deze worden geactiveerd door de speciale instructies te volgen.

Hoe te activeren
Hoe te activeren

instructies:

Stap 1

Activeer de Tricolor TV smartcard. Wis de beschermende laag van haar geheime code. Ga naar de website www.tricolor.tv, ga naar de sectie "Registratie" en vervolgens - "Toeschouwers". Selecteer het item "Kaartactivering", waar u alle velden van de beschikbare velden moet invullen. Klik op "Activeer kaart". Na een tijdje zal een brief met een bericht over de succesvolle activering van de kaart naar uw e-mail worden verzonden.

Stap 2

Herhaal de procedure als de kaartactivering werd geweigerd. Controleer of de numerieke en alfabetische gegevens correct zijn ingevoerd. U kunt de kaart op een andere manier activeren - door een bericht naar een verkort nummer te sturen. Voer in de tekst van het bericht de volgende tekst in zonder aanhalingstekens: "ТК (spatie) 12-cijferige DRE-apparaat-ID (spatie) geheime kaartcode". Stuur het naar nummer 1082 en wacht op een antwoord in de vorm van een bericht met de resultaten van de kaartactivering.

Stap 3

Begin met het configureren van de ontvanger zelf. Schakel een van de standaard tv-kanalen in, bijvoorbeeld "Rusland-1", met behulp van de schakelknoppen ("CH", "+" en "-") of klik gewoon op het bijbehorende kanaalnummer op het bedieningspaneel. Het bericht "Scrambled Channel" verschijnt op het scherm. Laat het kanaal aan staan totdat het uitgezonden beeld verschijnt. De ontvanger moet op dit moment constant aan blijven, maar u kunt de tv zelf uitschakelen.

Stap 4

Wacht even, want het vinden en installeren van een signaal is een langdurige procedure. Als er binnen 8 uur geen beeld verschijnt, neem dan telefonisch contact op met de Tricolor TV-klantenondersteuning: 8 (812) 332-34-98 of schrijf naar de online adviseurs op de website van het bedrijf. Oproepen en verzoeken worden de klok rond geaccepteerd. Houd er rekening mee dat de kosten van een minuut gesprek worden bepaald afhankelijk van de tarieven van de langeafstandscommunicatie van uw operator in de richting van St. Petersburg.

Aanbevolen: