Hoe Het Adres Per Mobiele Telefoon Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Adres Per Mobiele Telefoon Te Achterhalen?
Hoe Het Adres Per Mobiele Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Adres Per Mobiele Telefoon Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Adres Per Mobiele Telefoon Te Achterhalen?
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Elke abonnee die de verblijfplaats van een andere persoon wil weten, kan de nodige informatie verkrijgen bij zijn telecomoperator (bijvoorbeeld Beeline, MTS of Megafon). Dit is mogelijk dankzij de gecreëerde dienst die abonnees zoekt op hun mobiele telefoon.

Hoe het adres per mobiele telefoon te achterhalen?
Hoe het adres per mobiele telefoon te achterhalen?

instructies:

Stap 1

De MTS-operator heeft een zoekservice genaamd Locator. De verbinding is op elk moment van de dag beschikbaar, het kan worden gemaakt door het korte nummer 6677 te bellen. Om de exacte coördinaten van de locatie van de abonnee op te vragen, moet u het nummer van de gezochte persoon op het toetsenbord kiezen en stuur het naar bovenstaand nummer. Alle beschreven procedures (zowel activering als gebruik van de dienst) zijn gratis voor alle klanten van het bedrijf.

Stap 2

Opgemerkt moet worden dat, naast de MTS-operator, de locator ook wordt geleverd door het bedrijf Beeline. In dit geval is activering van de service niet vereist, u kunt de abonnee op elk moment zonder vertraging vinden. Om de coördinaten van de locatie van een persoon te bestellen, stuurt u een sms met de letter L naar het technische ondersteuningsnummer 684. De kosten van elk verzoek dat naar de operator wordt gestuurd, bedragen 2 roebel en 5 kopeken.

Stap 3

Er zijn twee manieren om met hun mobiele telefoon naar andere abonnees te zoeken voor degenen die Megafon-communicatiediensten gebruiken. Als u de eerste methode wilt gebruiken, moet u een speciale service activeren. Het is echter niet voor iedereen beschikbaar, maar alleen voor klanten die zijn geregistreerd op bepaalde tariefplannen. Hier zijn er twee: Ring-Ding- en Smeshariki-tarieven. In dit geval passeren alleen ouders en hun kinderen de beperking, omdat de service speciaal voor hen is ontworpen. Vergeet trouwens niet om af en toe de Megafon-website te bezoeken en de laatste informatie over de geleverde diensten te ontvangen.

Stap 4

Het tweede type zoekopdracht is beschikbaar voor absoluut alle netwerkgebruikers; er worden geen beperkingen opgelegd aan het gebruik ervan. Ga gewoon naar locator.megafon.ru en vul het aanvraagformulier in, dat u vervolgens naar de operator stuurt. Na het verwerken van uw aanvraag, ontvangt u een sms-bericht met de coördinaten van de locatie van de mobiele telefoon en de eigenaar.

Aanbevolen: