Inhoudsverbod Op MTS Inschakelen

Inhoudsopgave:

Inhoudsverbod Op MTS Inschakelen
Inhoudsverbod Op MTS Inschakelen

Video: Inhoudsverbod Op MTS Inschakelen

Video: Inhoudsverbod Op MTS Inschakelen
Video: Личный кабинет МТС - как войти 2024, April
Anonim

Met de MTS-service "Content Barring" kunt u de abonnee beschermen tegen ongewenste sms-berichten. Het maakt het ook mogelijk om uw eigen geld te sparen en te voorkomen dat kinderen betaalde diensten gebruiken.

Inhoudsverbod op MTS inschakelen
Inhoudsverbod op MTS inschakelen

Waarom heb ik de MTS "Content Ban"-service nodig?

Ongewenste content zorgt voor veel overlast en vervelende momenten voor abonnees. Berichten van korte nummers zijn vaak behoorlijk vervelend en kunnen afleiden van belangrijke zaken. En als u per ongeluk of onbewust een kort nummer belt, kan dit grote financiële verliezen met zich meebrengen. Kinderen lopen vaak in de val van betaalde diensten, waarvoor hun ouders in de toekomst zullen moeten betalen.

Alle grote telecomoperators hebben een dienst die is ontworpen om de toegang tot informatie- en amusementsdiensten te beperken. MTS is geen uitzondering. Hiermee kunt u de service "Content Ban" activeren. Daarna kan de abonnee niet meer sms'en en bellen naar korte betaalde nummers. Dit zal het redden van de acties van internetoplichters die, onder het voorwendsel van een denkbeeldig abonnement of bevestiging "dat u geen robot bent", een vrij groot bedrag van het saldo van de abonnee kunnen afschrijven. Tegelijkertijd blijven de interne diensten van MTS normaal functioneren. De MTS-website bevat een volledige lijst met nummers die niet worden geblokkeerd bij het verbinden met de dienst.

Hoe de MTS "Content Ban"-service te activeren

U kunt deze service activeren door de telefoniste te bellen op 0890 of bij het MTS-verkoopkantoor door contact op te nemen met een klantenservicespecialist. Aansluiten is gratis, er worden geen abonnementskosten in rekening gebracht. U kunt ook een verzoek tot ontkoppeling schrijven naar het ondersteunings-e-mailadres. Service-activering wordt vandaag niet aangeboden in het Internet Assistant-menu.

Trouwens, op de website van het bedrijf is er een mogelijkheid om de kosten te achterhalen van het verzenden van sms naar een kort nummer. Je moet het namelijk in een speciaal zoekformulier invullen.

Als u een ongevraagde reclameboodschap ontvangt, kunt u altijd een klacht indienen bij uw serviceprovider. Om dit te doen, kunt u de tekst van het bericht naar het e-mailadres [email protected] sturen of het zonder wijzigingen doorsturen naar het nummer 6333.

Als u om welke reden dan ook besluit deze service te weigeren, moet u opnieuw contact opnemen met de operator of het MTS-kantoor. Verbinding verbreken is ook beschikbaar in de Internet Assistant in uw persoonlijke account. Als de abonnee besluit om het tariefplan te wijzigen naar een zakelijk abonnement, wordt de optie automatisch uitgeschakeld.

U kunt de ontvangst van ongewenste sms-berichten blokkeren zonder de hulp van MTS in te schakelen. Dus in veel telefoons is er tegenwoordig een "zwarte lijst" -functie. De geïnstalleerde antivirus kan ook sms-berichten van korte nummers blokkeren.

Aanbevolen: