Hoe Een Utel-simkaart Te Blokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Utel-simkaart Te Blokkeren
Hoe Een Utel-simkaart Te Blokkeren

Video: Hoe Een Utel-simkaart Te Blokkeren

Video: Hoe Een Utel-simkaart Te Blokkeren
Video: Hoe plaats je een simkaart? | Belsimpel Legt Uit 2024, Mei
Anonim

Verlies of diefstal van een telefoon met simkaart is een vervelende situatie. Om aanzienlijke financiële verliezen te voorkomen, is het noodzakelijk om de kaart dringend te blokkeren. Utel biedt de mogelijkheid om dit telefonisch te doen.

Hoe een Utel-simkaart te blokkeren
Hoe een Utel-simkaart te blokkeren

Noodzakelijk

  • - het paspoort;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

Houd je paspoort klaar. Om de kaart te blokkeren, moet u de persoonsgegevens verstrekken van de persoon voor wie deze is uitgegeven. Als dit de eerste keer is dat u zich in deze situatie bevindt en bang bent om gegevens te dicteren, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit moet worden gedaan om ze te kunnen vergelijken met de gegevens in het contract. Op deze manier bevestigt u uw identiteit en het recht om de kaart te blokkeren.

Stap 2

Zoek je telefoon. U kunt vanuit huis of werk bellen, een vriend, vrouw, kennis vragen. Kies het enkele Utel-telefoonnummer: 8 800 300 1800 (of 8 800 300 1802).

Stap 3

Wacht tot het station antwoordt. Luister aandachtig naar de verstrekte informatievragen. Schakel de telefoon naar de toonmodus en druk op het gewenste nummer.

Stap 4

Wacht tot de telefoniste antwoordt. Breng hem op de hoogte van verlies of diefstal van je telefoon met een simkaart. Zeg haar dat je haar wilt blokkeren.

Stap 5

Geef paspoortgegevens, tariefplan, kaartsaldo aan de operator. De kaart wordt geblokkeerd. Geef zeker aan binnen welk tijdsbestek dit zal gebeuren en of het nodig is dat u persoonlijk op het verkoopkantoor verschijnt. Soms wordt de kaart maar een dag telefonisch geblokkeerd.

Stap 6

Utel biedt een handige mogelijkheid om een nieuwe simkaart te ontvangen met uw oude nummer. Vraag uw operator waar en wanneer u een nieuwe kaart kunt krijgen. U blijft dus de gebruikelijke reeks nummers gebruiken en vrienden en kennissen hoeven geen nieuwe te onthouden.

Aanbevolen: