Hoe Een Uitzending Te Organiseren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Uitzending Te Organiseren?
Hoe Een Uitzending Te Organiseren?

Video: Hoe Een Uitzending Te Organiseren?

Video: Hoe Een Uitzending Te Organiseren?
Video: Wat is een lerende organisatie? En hoe word je het? Tjipcast 019 met Simon van der Veer 2024, April
Anonim

Online uitzenden vanaf een webcam die op een computer of laptop is geïnstalleerd, is een geweldige manier om zowel door jou vastgelegde/opgenomen video als audio uit te zenden naar vrienden en familie. Het kan ook handig zijn op het werk wanneer u een conferentie of een speciaal evenement moet uitzenden naar een ander filiaal of naar het kantoor van een partnerbedrijf. De eenvoudigste manier om verbinding te maken met de webcast is met het programma WebcamXP, speciaal gemaakt voor de Windows-omgeving.

Hoe een uitzending te organiseren?
Hoe een uitzending te organiseren?

instructies:

Stap 1

Download het programma van de website van de fabrikant of van een torrent. Voer het installatiebestand wxp_pro.exe uit. Houd er rekening mee dat als je de officiële versie van het programma hebt gedownload, je vroeg of laat een sleutel nodig hebt: zonder registratie werkt WebcamXP voor een beperkte tijd. Bij het installeren van het programma verschijnen de bijbehorende snelkoppelingen op het bureaublad en in het snelstartpaneel, dus het is handig om het geïnstalleerde programma te starten.

Stap 2

Bij de eerste start zal het programma u vragen om de registratiecode in te voeren. Je kunt de code die je al hebt ontvangen invoeren of deze actie uitstellen. Schakel na het starten eerst de taal van de programma-interface naar Russisch. Open hiervoor het menu-item "Opties", open het tabblad "Talen" en selecteer "Russisch". Standaard selecteert het programma de HTTP-server met poort 8080. Stop indien nodig de server en stel een ander poortnummer in het menu Server in (bijvoorbeeld 2828). Voer uw adres in het veld "Intern ip-adres" in. Start de server opnieuw. Hiermee is de setup van het programma voltooid. U kunt beginnen met uitzenden. Om video van een webcam te verzenden, selecteert u de optie "directe videostream" in het menu "Bron". Als u audiostreams wilt overbrengen, selecteert u achtereenvolgens: "Audio" - "Verbinding" - "Audiostreams" - "Uw geluidsapparaat". Zorg ervoor dat u uw webcam of microfoon aanzet wanneer u uw uitzending start.

Stap 3

Om ervoor te zorgen dat andere gebruikers de uitzending van uw video of audio kunnen zien (horen), moet u hen het poortnummer en uw IP-adres doorgeven. Ze moeten deze informatie invullen in het browservenster van het formulier https://01.01.330.140:2828/. Dit adres opent pagina's met uw uitzending

Houd er rekening mee dat er een Java-machine op uw computer moet zijn geïnstalleerd om de uitzending te ontvangen.

Aanbevolen: