Hoe Een Telefoon Te Flashen Zonder Kabel

Inhoudsopgave:

Hoe Een Telefoon Te Flashen Zonder Kabel
Hoe Een Telefoon Te Flashen Zonder Kabel

Video: Hoe Een Telefoon Te Flashen Zonder Kabel

Video: Hoe Een Telefoon Te Flashen Zonder Kabel
Video: how to flash Android Phone without any software/USB cable 2024, Mei
Anonim

Om de firmware in een mobiele telefoon te wijzigen, heb je een speciale kabel nodig. Als u het om de een of andere reden niet kunt krijgen, lees dan de alternatieve opties voor het uitvoeren van deze bewerking met betrekking tot uw model mobiele apparaat.

Hoe een telefoon te flashen zonder kabel
Hoe een telefoon te flashen zonder kabel

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Als u uw mobiele telefoon wilt flashen zonder kabel, zorg er dan voor dat de firmware van uw mobiele apparaat wordt ondersteund vanaf de geheugenkaart. Dit is typisch voor de meeste moderne modellen die microSD-geheugenkaarten ondersteunen.

Stap 2

Bekijk het materiaal over dit onderwerp in verschillende forums die zijn gewijd aan het flashen van mobiele apparaten en feedback van gebruikers die bekend zijn met het opnieuw installeren van software op deze manier.

Stap 3

Bereid een flashkaart voor om te flashen. Een geformatteerde schijf met het volume dat door het mobiele apparaat wordt ondersteund, is hier geschikt, u kunt ook uw gebruikelijke geheugenkaart gebruiken, nadat u eerder een kopie van de bestanden op de harde schijf van de computer hebt gemaakt en deze met Windows hebt geformatteerd in het eigenschappenmenu van de aangesloten schijf.

Stap 4

Bereid uw mobiele telefoon voor op de knipperprocedure door een reservekopie te maken van contacten naar het geheugen van de simkaart en bestanden naar de harde schijf van uw computer, voor het geval dat. Ontdek de combinatie voor uw apparaatmodel die het knipperende proces activeert. Verwijder de simkaart en zet de telefoon uit.

Stap 5

Zoek op internet naar de nieuwste versie van de originele firmware voor uw telefoonmodel. Het is het beste om software te kiezen die positieve recensies van andere gebruikers heeft. Download de firmware, pak de bestanden uit in de map van een verwisselbaar opslagapparaat dat op uw computer is aangesloten. Controleer daarna de geheugenkaart; zorg er ook voor dat er geen externe bestanden op staan.

Stap 6

Ga naar de procedure voor het flashen van een mobiel apparaat. Plaats de geheugenkaart in de juiste sleuf van uw mobiele apparaat en gebruik vervolgens een speciale combinatie om het software-updatemenu te openen. Afhankelijk van het model van uw mobiele apparaat kan deze procedure 2 tot 10 minuten duren.

Stap 7

Wacht tot de telefoon opnieuw is opgestart, schakel hem vervolgens in in de normale modus en controleer of deze correct werkt. Daarna kunt u de firmware van de kaart verwijderen en naar eigen inzicht gebruiken.

Aanbevolen: