Muziek Invoegen In Een Bericht

Inhoudsopgave:

Muziek Invoegen In Een Bericht
Muziek Invoegen In Een Bericht

Video: Muziek Invoegen In Een Bericht

Video: Muziek Invoegen In Een Bericht
Video: 👉★MUZIEK TOEVOEGEN AAN VIDEO - GRATIS MUZIEK VOOR JE VIDEO'S - HOE VOEG JE MUZIEK AAN JE VIDEO TOE? 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn veel mensen geregistreerd in verschillende sociale netwerken, waaronder "in contact". Vaak wil je bij het communiceren niet alleen iets schrijven aan je vrienden of kennissen, maar ook muziek of een film delen, waarvan er nogal wat op deze site staan. Om ervoor te zorgen dat vrienden niet naar de muziek zoeken die u interesseert, maar er meteen naar luisteren, moet u het volgende doen.

Muziek invoegen in een bericht
Muziek invoegen in een bericht

Noodzakelijk

registratie in het VKontakte sociale netwerk (zowel u als de persoon naar wie u de muziektrack wilt verzenden, moeten zijn geregistreerd)

instructies:

Stap 1

Zoek de persoon naar wie je het bericht stuurt. Om dit te doen, klikt u bovenaan de site op de knop "zoeken" en typt u, nadat u de parameter "mensen" aan de rechterkant hebt geselecteerd, in de regel de naam, achternaam of bijnaam die overeenkomt met uw vriend. Nadat u de pagina van deze persoon hebt ingevoerd, selecteert u het item "bericht verzenden" (bevindt zich onder de foto of de afbeelding die de persoon heeft gekozen om zichzelf weer te geven).

Stap 2

Zoek de muziek die je wilt verzenden in het bericht. Klik op het item "zoeken" bovenaan de site en, nadat u de zoekoptie "audio-opnames" hebt geselecteerd, geeft u de naam op van de groep of het nummer dat u zoekt. Nadat u een geschikte melodie in de lijst hebt gevonden, klikt u op het woord "toevoegen".

Stap 3

Maak een bericht aan je vriend en klik op de knop "bijvoegen". Selecteer het item "audio-opname" en selecteer het gewenste muzieknummer in de lijst met uw muziek (de knop "audio-opname toevoegen"). Stuur een bericht.

Aanbevolen: