Zelf Verbinding Maken Met De Sberbank Mobiele Bank Via Internet

Inhoudsopgave:

Zelf Verbinding Maken Met De Sberbank Mobiele Bank Via Internet
Zelf Verbinding Maken Met De Sberbank Mobiele Bank Via Internet

Video: Zelf Verbinding Maken Met De Sberbank Mobiele Bank Via Internet

Video: Zelf Verbinding Maken Met De Sberbank Mobiele Bank Via Internet
Video: Как подключить мобильный банк по карте Сбербанка? 2024, April
Anonim

Momenteel kunnen klanten van financiële instellingen de mobiele bank van Sberbank zelf via internet aansluiten. Het bedrijf biedt verschillende oplossingen om het gebruik van haar diensten te vergemakkelijken en een betrouwbare service te bieden.

U kunt de Sberbank mobiele bank zelf via internet verbinden
U kunt de Sberbank mobiele bank zelf via internet verbinden

instructies:

Stap 1

De mogelijkheid om de mobiele bank van Sberbank via internet te verbinden, is alleen beschikbaar voor degenen die al klant zijn van deze organisatie - een drager van een persoonlijke bankkaart of een rekeninghouder. De dienst Mobiel Bankieren wordt aangeboden in de vorm van twee pakketten - "vol" en "voordelig". Wanneer u het pakket "Economisch" activeert, ontvangt u geen meldingen over transacties die binnen de bank worden uitgevoerd. Het "Volledige" pakket biedt toegang tot meer gedetailleerde accountinstellingen, maar biedt ook een maandelijks abonnementsbedrag.

Stap 2

Elke klant die een mobiele bank wil aansluiten, moet eerst een van de dichtstbijzijnde Sberbank-vestigingen bezoeken en een Visa- of MasterCard-klantenkaart aanvragen. Na ontvangst van een bankkaart (direct of binnen enkele werkdagen) en ondertekening van een klantovereenkomst, wordt u gevraagd aanvullende diensten aan te sluiten, waaronder een mobiele bank. Dit kan direct op kantoor met de hulp van een van de medewerkers of zelfstandig, volgens de nodige instructies.

Stap 3

Om de Sberbank mobiele bank via internet te verbinden, heeft u een smartphone of tablet nodig. De applicatie Mobiel Bankieren kan worden gedownload op alle moderne platforms, waaronder Android, iOS en Windows Mobile via een speciale downloadservice voor inhoud (bijvoorbeeld App Store of Play Market). Ook is de mogelijkheid om een geschikte versie van de applicatie te downloaden beschikbaar op de officiële website van Sberbank.

Stap 4

Activeer de dienst mobiel bankieren om er optimaal gebruik van te maken. Bel hiervoor het Sberbank-klantenservicecentrum op 8-800-200-37-47, of 8-495-788-92-72, of 8-495-500-00-05. Bevestig uw paspoortgegevens op verzoek van de operator, vermeld de laatste cijfers van uw bankkaart en uw persoonlijke codewoord verkregen tijdens het proces van het ondertekenen van een klantovereenkomst. Vertel ons over uw wens om verbinding te maken met de Sberbank mobiele bank. Zodra de bewerking is voltooid, ontvangt u een bijbehorende melding op uw mobiele telefoon.

Aanbevolen: