Verbinding Maken Met Internet Via MTS

Inhoudsopgave:

Verbinding Maken Met Internet Via MTS
Verbinding Maken Met Internet Via MTS

Video: Verbinding Maken Met Internet Via MTS

Video: Verbinding Maken Met Internet Via MTS
Video: Wifi verbinding maken met een netwerk in Windows 10 2024, Maart
Anonim

Een vaste verbinding met internet is niet overal en altijd beschikbaar. Maar het GPRS / EDGE / 3G-ontvangstgebied is al bijna overal te vinden. MTS-abonnees hebben dus de mogelijkheid om hun vaste computer of laptop via hun mobiele telefoon of een USB-modem met internet te verbinden.

Verbinding maken met internet via MTS
Verbinding maken met internet via MTS

Het is nodig

  • • telefoon met GPRS / EDGE / 3G-ondersteuning;
  • • USB-modem MTS;
  • • MTS-dekkingsgebied.

instructies:

Stap 1

Koop een USB-modem in de MTS-salon. Sluit hem aan op een vrije poort op uw computer. De benodigde stuurprogramma's worden automatisch op uw computer geïnstalleerd. Alle parameters die nodig zijn voor de internetverbinding zijn ook al ingesteld in de firmware.

Stap 2

Selecteer uw gewenste verbindingstype. De keuze dient te worden gemaakt op basis van de stabiliteit van de ontvangstruimte. Gebruik de overeenkomstige knop in het menu om de verbinding te verbinden / los te koppelen.

Stap 3

Verbind je mobiele telefoon op een voor jou geschikte manier met de computer: via een datakabel, Bluetooth of infrarood. Installeer indien nodig de stuurprogramma's. De software moet bij aankoop bij de telefoon worden geleverd. Wanneer u verbinding maakt via een datakabel, selecteert u de juiste modus in het telefoonmenu (telefoonmodus, internettoegangsmodus, enz. - de specifieke naam hangt af van het model van uw telefoon, u kunt controleer het in de technische documentatie).

Stap 4

Configureer de resulterende modem. Maak hiervoor de overgang: menu "Start" - "Configuratiescherm" - "Telefoon en modem". Selecteer in het geopende venster het tabblad "Modems". Zoek de aangesloten modem in de lijst. Markeer het en klik op de knop "Eigenschappen" Als het modem niet wordt weergegeven, controleer dan de telefoonverbinding. Als het niet helpt, installeer dan de stuurprogramma's opnieuw.

Stap 5

Selecteer het tabblad Geavanceerde communicatie-opties. Voer in het veld "Aanvullende initialisatieparameters" het volgende in: AT + CGDCONT = 1, "IP", "internet.mts.ru"

Druk op de OK-knop om de instellingen op te slaan.

Stap 6

Maak een nieuwe internetverbinding. Om dit te doen, selecteert u in Windows 7 in het Configuratiescherm de overeenkomstige optie in het menu Netwerkcentrum.

Stap 7

Selecteer in het geopende venster het item "Telefoonverbindingsinstellingen". In het menu dat verschijnt, klik je op de modem die je nodig hebt.

Stap 8

Vul de velden in het geopende venster in:

• Gekozen nummer: * 99 #

• Gebruikersnaam: mts

• Wachtwoord: mts

U kunt elke verbindingsnaam opgeven voor de tot stand gebrachte verbinding. U kunt desgewenst ook de vakjes in de bijbehorende vakjes aanvinken. Klik op de knop "Verbinden". De verbinding is klaar.

Stap 9

Verbind / verbreek de gemaakte internetverbinding via het menu op de taakbalk. Daar kunt u ook de status van de verbinding en de eigenschappen ervan bekijken.

Aanbevolen: