Een Mobiele Bank Verbinden Via Sberbank Online In Uw Persoonlijke Account

Inhoudsopgave:

Een Mobiele Bank Verbinden Via Sberbank Online In Uw Persoonlijke Account
Een Mobiele Bank Verbinden Via Sberbank Online In Uw Persoonlijke Account

Video: Een Mobiele Bank Verbinden Via Sberbank Online In Uw Persoonlijke Account

Video: Een Mobiele Bank Verbinden Via Sberbank Online In Uw Persoonlijke Account
Video: Вход в мобильный банк Сбербанк Онлайн 2024, September
Anonim

Een mobiele bank van Sberbank is een vrij handige optie waarmee u op elk moment betalingen en overschrijvingen kunt doen, informatie over de kaartrekening kunt ontvangen, enzovoort. U kunt de optie op verschillende manieren koppelen, ook in uw online Sberbank-account.

Een mobiele bank verbinden via Sberbank online in uw persoonlijke account
Een mobiele bank verbinden via Sberbank online in uw persoonlijke account

Het is nodig

  • - een apparaat met internettoegang;
  • - login en wachtwoord van uw persoonlijke account.

instructies:

Stap 1

Ga naar de hoofdpagina van Sberbank online, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de velden in (als u nog niet in het systeem bent geregistreerd, registreer u dan). Druk op de "enter"-toets.

Stap 2

Als u de optie "mobiele bank" nog niet eerder hebt aangesloten, wordt u gevraagd om deze te koppelen. Klik op de knop "mobiele bank verbinden". U komt direct op een pagina waar u een servicepakket kunt kiezen: voordelig of vol. Alle informatie over de pakketten (prijs, kenmerken) staat ernaast vermeld. Kies degene die bij je past en druk op de knop "verbinden".

Beeld
Beeld

Stap 3

U wordt naar een pagina geleid waar u een aanvraag moet invullen om de service te activeren. Vul de velden in, namelijk het telefoonnummer en kaartnummer. Klik op "Bevestigen". Als u van gedachten verandert om de optie te verbinden, kunt u in dit geval weigeren de service te installeren, hiervoor hoeft u alleen maar op de knop "later verbinden" te drukken.

Het is vermeldenswaard dat maximaal acht Sberbank-kaarten kunnen worden gekoppeld aan één nummer (met uitzondering van bedrijfskaarten, Sberbank-kaarten, evenals lokale kaarten Sberbank Maestro en Sberbank Maestro "Social" uitgegeven door Sberbank of the Volga en North-Western districten), maar betalingen via mobiele blikken kunnen met slechts één worden gedaan.

Stap 4

Nadat u de verbinding van de dienst heeft bevestigd, ontvangt u na enkele seconden een code op de telefoon (die u hebt aangegeven bij het invullen van de aanvraag). Voer het in tegenover de zin "voer sms-wachtwoord in" en bevestig uw acties. De service maakt direct verbinding.

Stap 5

U kunt als volgt controleren of de dienst is aangesloten: zoek in uw persoonlijke account rechtsboven uw naam en patroniem en open dit tabblad. U wordt naar een pagina met persoonlijke informatie geleid, waar u links van uw foto (of de plaats waar uw foto moet komen) het tabblad "mobiele bank" ziet. Klik erop. U wordt dus naar een pagina geleid waar wordt geschreven of de service actief is, welk pakket is aangesloten. Hier vindt u ook informatie over het uitschakelen van de "mobiele bank".

Aanbevolen: