Hoe Een Sberbank Mobiele Bank Via De Telefoon Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sberbank Mobiele Bank Via De Telefoon Te Verbinden
Hoe Een Sberbank Mobiele Bank Via De Telefoon Te Verbinden

Video: Hoe Een Sberbank Mobiele Bank Via De Telefoon Te Verbinden

Video: Hoe Een Sberbank Mobiele Bank Via De Telefoon Te Verbinden
Video: SberPay: как подключить, как пользоваться? Платёжная система от Сбербанка. Оплата телефоном. 2024, April
Anonim

Sberbank is een van de meest populaire bankinstellingen in Rusland en in het buitenland. In dit verband zijn klanten vaak geïnteresseerd in hoe de samenwerking met een organisatie nog gemakkelijker kan worden gemaakt en hoe de mobiele bank van Sberbank telefonisch kan worden aangesloten.

Probeer de mobiele bank van Sberbank via de telefoon te verbinden
Probeer de mobiele bank van Sberbank via de telefoon te verbinden

Het is nodig

  • - Sberbank-bankkaart;
  • - paspoort van de kaarthouder;
  • - aanvraag voor activering van de dienst.

instructies:

Stap 1

Voordat u de mobiele bank van Sberbank via de telefoon aansluit, moet u een volwaardige klant van de organisatie worden en het juiste servicepakket kiezen. Momenteel biedt de dienst "Mobile Bank" de mogelijkheid om twee soorten pakketten aan te sluiten - "volledig" en "zuinig". "Economisch" heeft niet de functie van kennisgeving van verrichtingen die op de kaartrekening worden uitgevoerd. Dit pakket biedt echter geen maandelijkse vergoeding, in tegenstelling tot het "volledige" pakket.

Stap 2

Bezoek een van de vestigingen en geef een Sberbank-klantenkaart uit van een willekeurig betalingssysteem (Visa of MasterCard). Zodra u uw bankkaart ontvangt (dit kan enkele werkdagen duren) en de klantovereenkomst, schrijft u een aanvraag voor het koppelen van de Sberbank Mobile Bank-service, waarin u uw mobiele telefoonnummer aangeeft. Na enige tijd ontvangt hij een melding over de succesvolle verbinding van de dienst.

Stap 3

Download en installeer de Sberbank mobiele bank-applicatie op uw telefoon. Er zijn verschillende smaken van de applicatie, die geschikt zijn voor verschillende platforms - iOS, Android, Java, enz. U kunt de juiste versie rechtstreeks downloaden van de officiële website van Sberbank.

Stap 4

Als u op het moment dat u verbinding moet maken met de mobiele bank van Sberbank al een klant van de organisatie bent, belt u gewoon de ondersteuningsdienst op 8 800 200 37 47, 8 495 788 92 72 8 495 500 00 05. uw paspoortgegevens, evenals de laatste cijfers van de kaartnummers en een codewoord dat u heeft gekregen bij het ondertekenen van de klantovereenkomst. Nadat u de gegevens hebt bevestigd, meldt u dat u verbinding wilt maken met de Sberbank mobiele bank via uw telefoon. Wacht vervolgens op een melding over de activering van de dienst.

Stap 5

Gebruik een willekeurige betaalterminal van deze bankinstelling om verbinding te maken met de Sberbank mobiele bank. Steek uw kaart in de geldautomaat en selecteer de juiste bewerking in het hoofdmenu.

Aanbevolen: