Hoe De Id Van De Geheugenkaart Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Id Van De Geheugenkaart Te Achterhalen?
Hoe De Id Van De Geheugenkaart Te Achterhalen?

Video: Hoe De Id Van De Geheugenkaart Te Achterhalen?

Video: Hoe De Id Van De Geheugenkaart Te Achterhalen?
Video: Hoe gebruik ik een geheugenkaart op mijn smartphone? 2024, April
Anonim

Een geheugenkaart heeft, net als andere apparaten, ook zijn eigen identifiers, die de gebruiker over bepaalde informatie informeren. In sommige gevallen is de ID van het apparaat beschikbaar zonder extra hulpmiddelen, maar met flash-kaarten, een heel ander geval.

Hoe de id van de geheugenkaart te achterhalen?
Hoe de id van de geheugenkaart te achterhalen?

Het is nodig

  • - Internetverbinding;
  • - kaartlezer.

instructies:

Stap 1

Plaats uw geheugenkaart in de kaartlezer en sluit het apparaat aan op uw computer. U kunt uw telefoon ook gebruiken door deze met een USB-kabel op uw computer aan te sluiten in massaopslagmodus. Nadat u de apparatuur op uw computer hebt geïdentificeerd, gaat u naar het menu "Deze computer", klikt u met de rechtermuisknop op de ruimte zonder snelkoppelingen en klikt u op "Eigenschappen" in het contextmenu dat verschijnt.

Stap 2

Selecteer in het geopende venster het tabblad "Hardware" en start Apparaatbeheer. Zoek uw flashkaart in de lijst met stations en bekijk de hardware-ID in de eigenschappen ervan.

Stap 3

Gebruik speciale software om de ID van uw verwisselbare schijf te achterhalen, bijvoorbeeld USB Safely Remove, Garmin Mobile XT (als u een mobiel apparaat heeft dat het gebruik van dit type flashkaart ondersteunt) en andere softwarehulpprogramma's. Merk op dat u ook het Everest-programma kunt gebruiken.

Stap 4

Als de geheugenkaart door u is gekocht in een set met een mobiele telefoon of draagbare speler, lees dan de specificaties van de apparaten op de doos of in de documentatie, probeer ook de identificatie van de flashdrive van hun software voor het gekochte apparaat te controleren die bij het pakket wordt geleverd, na het koppelen via een USB-kabel.

Stap 5

Als je de documentatie en verpakking van de geheugenkaart die je hebt gekocht nog hebt, controleer dan de ID in de gebruikershandleiding, garantiekaart of servicestickers. Neem bij het kopen van geheugenkaarten contact op met de verkopers waar u informatie over de identifier kunt bekijken. Houd er ook rekening mee dat het op verschillende plaatsen kan verschijnen, afhankelijk van het model van uw schijf.

Aanbevolen: