Hoe Het Beeline-saldo Te Controleren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beeline-saldo Te Controleren?
Hoe Het Beeline-saldo Te Controleren?

Video: Hoe Het Beeline-saldo Te Controleren?

Video: Hoe Het Beeline-saldo Te Controleren?
Video: Beeline. Balance Information | Билайн. Информация по подключенным услугам 2024, Mei
Anonim

Het is moeilijk om je een leven zonder mobiele telefoons voor te stellen, omdat de moderne manier van leven bepaalt dat een persoon altijd contact moet hebben. Maar helaas, er zijn momenten waarop het onmogelijk is om een dringende oproep te doen, omdat het geld op nul staat. Dit kan worden voorkomen door te leren hoe u het saldo kunt controleren en de rekening op tijd kunt aanvullen.

Hoe het Beeline-saldo te controleren?
Hoe het Beeline-saldo te controleren?

instructies:

Stap 1

Kies de volgende combinatie: * 102 #.

Stap 2

Druk dan op de belknop. Als er onleesbare hiërogliefen op het scherm verschijnen als antwoord, kies dan de combinatie # 102 # en klik op "bellen". Om de status van extra accounts te controleren, belt u # 106 # en belt u.

Stap 3

Bel 0697: het antwoordapparaat vertelt je de status van je primaire en secundaire accounts.

Stap 4

Zorg ervoor dat uw simkaart en telefoontoestel de dienst "Balance to Screen" ondersteunen. Kies hiervoor de volgende toetsencombinatie: * 110 * 902 # en druk op de beltoets. Als een dergelijke controle van de huidige persoonlijke accountstatus wordt ondersteund door de simkaart en de telefoon, zal het telefoontoestel letterlijk binnen enkele minuten de huidige status van de persoonlijke account weergeven. Als de service "Balance to Screen" niet wordt ondersteund, ontvangt u hierover een sms. Telkens na het wijzigen van het saldo, toont het scherm het huidige bedrag op de rekening.

Aanbevolen: