Nuttige Nummers "Megafon"

Nuttige Nummers "Megafon"
Nuttige Nummers "Megafon"

Video: Nuttige Nummers "Megafon"

Video: Nuttige Nummers
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2024, April
Anonim

Mobiele operators streven ernaar om diensten aan te sluiten, maar vertellen niet hoe ze moeten worden losgekoppeld. Soms kan het blijken dat u 100-200 roebel per maand betaalt voor diensten die u niet eens gebruikt. Hier vindt u de meest elementaire nuttige nummers en combinaties van de mobiele operator "Megafon".

Nuttige nummers
Nuttige nummers

1. Als u wilt weten welke betaalde diensten aan uw nummer zijn gekoppeld, kiest u * 105 * 503 #.

2. Als u uw uitgaven voor de dag wilt bekijken, stuur dan een gratis sms "5041" naar het nummer 000105, informatie voor de maand - sms met de tekst "5042" naar hetzelfde nummer.

3. Als u geen geld meer heeft op uw rekening, kunt u het saldo opwaarderen via de "Beloofde betaling". Om dit te doen, bel *106 # en kies hoeveel je op je account wilt opwaarderen. Let op: de service is betaald: u betaalt 10% van het opwaardeerbedrag.

4. Om uw bonusaccount te controleren, moet u een sms met het nummer "0" sturen naar het gratis nummer 5010. U kunt bonuspunten inwisselen voor communicatiediensten door "0510 beeps" te kiezen en vervolgens de aanwijzingen van de autoinformer te volgen. Bonussen kunnen worden besteed aan minuten gesprek, sms, mms en megabytes mobiel internet.

5.. Als u het verzenden van SMS-berichten naar betaalde servicenummers van contentproviders wilt verbieden, activeer dan de service "Stop-content". Kies hiervoor het commando * 105 * 801 #. De dienst wordt gratis geactiveerd en gedeactiveerd.

6. In uw persoonlijke account kunt u de aangesloten diensten bekijken, evenals de verbinding maken of de verbinding verbreken. Ga hiervoor naar de pagina "Megafon", selecteer het tabblad "Persoonlijk account" en voer uw login in - de laatste 10 cijfers van het telefoonnummer. Om het wachtwoord te ontvangen / bij te werken, kiest u het gratis commando * 105 * 00 # of stuurt u een sms met het commando "00" naar het nummer 000105. Voer het ontvangen wachtwoord in en ga naar uw persoonlijke account.

7. En nog twee nuttige nummers: 8 800 333-05-00 (gratis nummer voor de operator "Megafon" vanaf elke mobiele of vaste telefoon) en 0550 (voor oproepen naar de Megafon-ondersteuningsservice vanaf uw mobiele telefoon)

Aanbevolen: