Hoe Saldo Op Te Nemen?

Inhoudsopgave:

Hoe Saldo Op Te Nemen?
Hoe Saldo Op Te Nemen?

Video: Hoe Saldo Op Te Nemen?

Video: Hoe Saldo Op Te Nemen?
Video: Instructievideo | Een zelf gekozen bedrag en biljetten opnemen | Geldmaat 2024, April
Anonim

Sommige abonnees willen graag altijd de saldostatus op hun display kunnen zien. Om dit te doen, moet u de accountstatusregel weergeven met een speciaal nummer (niet altijd gratis, alles hangt af van de tarieven van de operator).

Hoe saldo op te nemen?
Hoe saldo op te nemen?

instructies:

Stap 1

Abonnees van de operator "Beeline" kunnen hun saldo direct op het scherm van een mobiele telefoon weergeven dankzij de dienst "Saldo op het scherm". Kies hiervoor het commando * 110 * 902 #. Nadat u verbinding heeft gemaakt met de service, verschijnt er een regel op uw display die het saldo op uw account weergeeft. De activering van de "Saldo op het scherm" is gratis, de abonnementskosten bedragen 50 kopeken per dag. Bovendien kunt u de status van het account achterhalen met behulp van een kort gratis nummer * 102 #.

Stap 2

De operator van communicatie "MTS" biedt niet de service om het saldo op het display van de telefoon weer te geven. Om informatie over het account te verkrijgen, moet u elke keer het abonneeservicenummer 0890 of het nummer (495) 7660166 bellen. Toegegeven, de klanten van het MTS-bedrijf kunnen hun saldo niet alleen controleren met behulp van hun mobiele telefoon, maar ook met behulp van de internetassistent. U hoeft alleen maar naar de officiële website van "MTS" te gaan, uw locatie te bepalen en vervolgens het tabblad "Internet Assistant" te selecteren. Daarnaast is er een commando * 100 #. Het laat u ook uw saldo weten.

Stap 3

"Megafon" biedt twee nummers waarmee u informatie over het rekeningsaldo kunt krijgen: * 100 # en 0501. Oproepen naar deze nummers worden niet in rekening gebracht (tenzij u natuurlijk in roaming bent). U kunt uw saldo ook per sms bekijken. Stuur hiervoor een bericht naar nummer 000100 met daarin de letter B (rus) of B (lat).

Aanbevolen: