Hoe Videobewaking Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Videobewaking Uit Te Schakelen
Hoe Videobewaking Uit Te Schakelen

Video: Hoe Videobewaking Uit Te Schakelen

Video: Hoe Videobewaking Uit Te Schakelen
Video: Schakelen | Zo schakel je een auto zonder te schokken! 2024, April
Anonim

CCTV-camera's kunnen eenvoudig worden uitgeschakeld zonder speciale software. De belangrijkste taak in dit geval is het detecteren van de aanwezigheid van camera's. Mogelijk hebt u hier speciale apparatuur nodig.

Hoe videobewaking uit te schakelen
Hoe videobewaking uit te schakelen

Het is nodig

een bron van flits of fel licht

instructies:

Stap 1

Zoek een verborgen beveiligingscamera. Dit kan worden gedaan met behulp van een speciaal apparaat dat de bron van elektromagnetische straling instelt. Ondanks het feit dat de videobewakingstechnologie de afgelopen jaren grote vooruitgang heeft geboekt, kunnen zelfs de meest geavanceerde cameramodellen door een dergelijk apparaat worden gedetecteerd.

Stap 2

U kunt het online bestellen of kopen bij een elektronicawinkel. Het is het beste om hooggevoelige apparatuur aan te schaffen - dit komt door het feit dat sommige modellen een elektromagnetisch signaalonderdrukkingssysteem hebben.

Stap 3

Zoek de voeding voor de CCTV-camera en het verdeelbord en schakel vervolgens eenvoudig de stroom uit met de schakelaar die bij het stopcontact hoort. Dit is een vrij lange weg, en veel moderne cameramodellen kunnen draadloos zijn, wat soms ook tegen hen werkt - het is vrij eenvoudig om het verzonden signaal van de camera te detecteren met behulp van een draadloze verbindingstechnologie. Er zijn ook speciale apparaten om het te vinden, die verkrijgbaar zijn in winkels in uw stad.

Stap 4

Als u de locatie van de beveiligingscamera precies hebt bepaald, verlicht deze dan met een laserbron of flitser, en alleen het witte schermbeeld wordt naar de computer verzonden. Voor de betrouwbaarheid kun je de flitser meerdere keren gebruiken; het wordt ook aanbevolen om dit te doen als het niet helder genoeg is.

Stap 5

Houd er rekening mee dat u een gewone zaklamp of het display van een mobiele telefoon kunt gebruiken met de achtergrondverlichting ingeschakeld en andere lichtbronnen op de lens gericht. Vergeet niet dat de camera na een bepaalde tijd kan herstellen en de videobewaking normaal zal worden uitgevoerd.

Aanbevolen: