MMS Instellen Op MTS

Inhoudsopgave:

MMS Instellen Op MTS
MMS Instellen Op MTS

Video: MMS Instellen Op MTS

Video: MMS Instellen Op MTS
Video: Отправка SMS и MMS с ПК | Инструкции от МТС 2024, April
Anonim

De MTS-operator heeft geweldige mogelijkheden voor het verzenden van foto's en video's, dat wil zeggen multimediaberichten (MMS): er zijn onbeperkte MMS-berichten in sommige tariefplannen en MMS-pakketten voor 10, 20 en 50 berichten en de "MMS +" -service (berichten van korting), en zelfs een gratis MMS Show. En het instellen van MMS in het MTS-netwerk is afhankelijk van het besturingssysteem van de mobiele telefoon.

MMS instellen op MTS
MMS instellen op MTS

Het is nodig

Telefoon verbonden met MTS

instructies:

Stap 1

Om MMS-berichten in te stellen in het Android-besturingssysteem (op smartphones HTC, Sony Ericsson, Samsung, LG, enz.), moet u in het menu van de mobiele telefoon de instellingen "Instellingen" - "Draadloze netwerken" - "Internet activeren toegangspunten" - "Maak APN".

Stap 2

Om MMS-berichten in het iOS-besturingssysteem (op iPhone en iPad) in te stellen, moet u in het menu van de mobiele telefoon de items "Instellingen" - "Algemeen" - "Netwerk" - "Mobiel datanetwerk" vinden. De instellingen van het toegangspunt (APN) moeten als volgt worden ingesteld: mms.mts.ru; inloggen - mts; wachtwoord - mts; proxy - 192.168.192.192:8080. De nummers zijn op één regel geschreven.

Stap 3

Om MMS-berichten in het besturingssysteem van andere telefoons te configureren, moet u naar het hoofdmenu in het gedeelte "Instellingen" gaan en een nieuw toegangspunt maken met behulp van de volgende parameters: profielnaam / Profielnaam - mts mms; startpagina / startpagina - https:// mmsc; datakanaal / datadrager - GPRS; toegangspunt / APN - mms.mts.ru; IP-adres / IP-adres - 192.168.192.192; WAP-poort (WAP 1.x) - 9201; WAP-poort (WAP 2.0) - 9201 (8080); Gebruikersnaam - mts; wachtwoord / Wachtwoord - mts. Het aantal instellingen en hun namen is afhankelijk van het model mobiele telefoon

Stap 4

Vervolgens kunt u op de tariefplannen Red Energy en Maxi Plus, evenals alle VIP-tariefplannen, de optie "Onbeperkte sms en mms" activeren (dagelijkse vergoeding - 10 roebel), en op de tariefplannen "MAXI", "MAXI One", "Maxi Active",“Maxi Plus”,“Maxi Plus”,“Maxi Super”,“Lange gesprekken”,“Veel oproepen”,“Veel oproepen +”,“Veel oproepen naar alle netwerken”,“RED Energy”,“Super Zero”, "Red New", "Odin.ru", "Girlfriends", "Prudent", "Super First", "First", "Free", "WE", "Online", "Super Online " en alle tarieven in de lijn Profi "- de" ММС + "optie, die een korting van 50% van de kosten van een uitgaand multimediabericht geeft aan MTS-abonnees in alle regio's van ons land.

Aanbevolen: