Hoe Te Weten Te Komen Bij Wie De Simkaart Is Geregistreerd

Inhoudsopgave:

Hoe Te Weten Te Komen Bij Wie De Simkaart Is Geregistreerd
Hoe Te Weten Te Komen Bij Wie De Simkaart Is Geregistreerd

Video: Hoe Te Weten Te Komen Bij Wie De Simkaart Is Geregistreerd

Video: Hoe Te Weten Te Komen Bij Wie De Simkaart Is Geregistreerd
Video: Hoe plaats je een simkaart? | Belsimpel Legt Uit 2024, April
Anonim

Heb je ooit een tijdje privédetective moeten worden en op zoek moeten gaan naar een persoon? Dan moet je weten dat de gemakkelijkste manier om dit te doen is als je zijn mobiele telefoonnummer hebt. Het is niet zo moeilijk om erachter te komen op wie de simkaart is geregistreerd.

Hoe kom ik erachter bij wie de simkaart is geregistreerd
Hoe kom ik erachter bij wie de simkaart is geregistreerd

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier om erachter te komen op wie de simkaart is geregistreerd, is door de databases van mobiele operators te raadplegen. De informatie die daar wordt vermeld, komt in de regel overeen met de realiteit en is ontleend aan contracten voor de levering van mobiele diensten die zijn gesloten met abonnees. Het belangrijkste is om de database zo "vers" mogelijk te houden. de informatie die eruit wordt verkregen verliest snel zijn relevantie. Je kunt zo'n basis kopen op Gorbushka, in Mitino of op de radiomarkten van Savelovsky. De kosten zijn natuurlijk niet klein, maar de horizonten openen zich ook voor je.

Stap 2

Probeer mensen te vinden die u kent die voor een mobiele provider werken. Bepaalde medewerkers hebben toegang tot informatie over geregistreerde abonnees. Ondanks dat de beveiligingsdienst niet slaapt en allerlei informatielekken streng onderdrukt, kun je misschien akkoord gaan met het ontvangen van zo'n dienst. De vraag naar de motivatie van je vriend hangt af van de relatie waarin je verkeert.

Stap 3

Probeer te achterhalen bij wie de simkaart is geregistreerd via de betaalpunten voor mobiele diensten. Inderdaad, wanneer geld op uw rekening wordt bijgeschreven, controleert de beheerder uw nummer met de informatie uit de database van de operator op zijn computer. Als je kunt bluffen zonder betrapt te worden en een legende verzint om medelijden met de manager te krijgen, dan krijg je de informatie waarin je geïnteresseerd bent.

Stap 4

Neem contact op met een particulier detectivebureau, waarvan de keuze de laatste tijd vrij groot is. Uitzendkrachten zijn in de regel voormalige KGB-officieren of politieagenten met goede connecties en redelijk sterke administratieve middelen. Ze zullen uw probleem binnen enkele uren oplossen door verschillende keren te bellen "waar u moet". Maar dit soort diensten kosten u een aardig centje. Maar u kunt zeker zijn van de gekochte informatie.

Aanbevolen: