Hoe Stembesturing Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Stembesturing Uit Te Schakelen
Hoe Stembesturing Uit Te Schakelen

Video: Hoe Stembesturing Uit Te Schakelen

Video: Hoe Stembesturing Uit Te Schakelen
Video: How to Turn Off Voice Control on Your iPhone 2024, April
Anonim

IPhone Voice Control is een van de aangeprezen opties van Apple. In sommige gevallen kan het echter nuttig zijn voor de gebruiker om deze functie uit te schakelen.

Hoe stembesturing uit te schakelen
Hoe stembesturing uit te schakelen

instructies:

Stap 1

De spraakbesturingsfunctie is ontworpen om telefoongesprekken te voeren en het afspelen van muziek te regelen met behulp van spraakopdrachten. Vanaf de iPhone 4S-versie werd het mogelijk om het gespecialiseerde Siri-stemassistentprogramma te gebruiken. Houd er rekening mee dat spraakbesturing niet mogelijk is wanneer Siri actief is.

Stap 2

Om spraakgestuurde nummerkeuze te voorkomen wanneer het mobiele apparaat vergrendeld is, opent u het menu Instellingen op de iPhone-startpagina en gaat u naar Algemeen. Vouw het knooppunt "Wachtwoordbeveiliging" uit en verplaats de schuifregelaar in de regel "Voice Dialing" naar de inactieve positie. Wacht tot de kleur van de schuifregelaar verandert van blauw in wit.

Stap 3

U kunt toegang tot de Siri-app voorkomen wanneer u uw mobiele apparaat met een wachtwoord vergrendelt. Open hiervoor het menu "Instellingen" op de iPhone-startpagina en ga naar het item "Algemeen". Vouw het knooppunt Wachtwoordbeveiliging uit en verplaats de schuifregelaar in de Siri Access-rij naar een inactieve positie. Wacht tot de kleur van de schuifregelaar verandert van blauw in wit.

Stap 4

Een meer veelzijdige manier om iPhone-spraakbesturing uit te schakelen, is door Voice Over volledig uit te schakelen. Open hiervoor het menu "Instellingen" op de eerste pagina van het mobiele apparaat en ga naar het item "Algemeen". Vouw het knooppunt Toegankelijkheid uit en sleep de schuifregelaar in de rij Voice Over naar een inactieve positie. Wacht tot de kleur van de schuifregelaar verandert van blauw in wit.

Stap 5

Als de iPhone gejailbreakt is, gebruik dan een gespecialiseerde tweak uit de Cydia app store om stembesturing uit te schakelen - Schakel stembesturing uit. Dit programma werkt op iPhone 3GS en iPhone 4. Installeer de applicatie en activeer deze met Winterboard als thema. Start uw mobiele apparaat opnieuw op om de wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: