Verbonden Services Bekijken Op MTS

Inhoudsopgave:

Verbonden Services Bekijken Op MTS
Verbonden Services Bekijken Op MTS

Video: Verbonden Services Bekijken Op MTS

Video: Verbonden Services Bekijken Op MTS
Video: Google меняет правила игры или что такое Rich Communication Services (RCS) 2024, April
Anonim

Als het nodig is om de aangesloten services op MTS te bekijken, moet u een van de verschillende methoden gebruiken om informatie te verkrijgen die door de operator wordt verstrekt. Onder hen zijn USSD-commando's, helpdesk, persoonlijke gebruikersaccount en enkele andere.

U kunt de aangesloten diensten op MTS op verschillende manieren bekijken
U kunt de aangesloten diensten op MTS op verschillende manieren bekijken

instructies:

Stap 1

U kunt de aangesloten services op MTS bekijken door een speciaal USSD-verzoek in te vullen vanaf een mobiele telefoon die is verbonden met deze operator. Kies * 152 * 2 # en druk op de belknop. U ontvangt een sms-bericht met informatie over de momenteel verbonden opties, evenals de kosten van het gebruik ervan.

Stap 2

Probeer de MTS-operator te bellen door het gratis nummer 8 800 250 0890 te bellen. Druk in het spraakmenu op de 0-toets om een directe verbinding met de operator te starten. Vraag een medewerker van de technische ondersteuning om u te vertellen welke services op dit moment zijn aangesloten. Wacht daarna op een sms met een beschrijving van actieve services. Als er een MTS-kantoor of een communicatiesalon in de buurt van uw woonplaats is, kunt u deze persoonlijk bezoeken en contact opnemen met de medewerkers voor informatie over de aangesloten diensten. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen.

Stap 3

Gebruik de officiële website van de MTS-operator, waar het ook mogelijk is om de aangesloten betaalde en gratis services te vinden. Ga naar het gedeelte 'Persoonlijk account'. Volg de instructies om de toegang tot deze dienst te activeren. In uw persoonlijke account moet u naar het menu "Internet-assistent" gaan en vervolgens "Tarieven en diensten" selecteren. Klik op het item "Servicebeheer". Informatie over aangesloten opties wordt weergegeven in de vorm van een tabel met een gedetailleerde beschrijving van elk van hen.

Stap 4

Als u betaalde diensten op MTS wilt uitschakelen om de kosten van mobiele communicatie te verlagen, zal uw persoonlijke account op de website van de operator u helpen. Let in het gedeelte "Servicebeheer" op de knop "Uitschakelen" naast de optienaam. Door erop te klikken, stopt u onmiddellijk de werking van deze service.

Stap 5

Om betaalde abonnementen uit te schakelen en de mailing die naar uw telefoonnummer komt te stoppen, gebruikt u het gedeelte "Abonnementen" in uw persoonlijke account. Tegenover elke optie staat een knop om deze uit te schakelen. Probeer ook een bericht te sturen met het woord STOP naar het verkorte nummer waarvan berichten zijn ontvangen. Daarnaast kunt u verschillende diensten en nieuwsbrieven aan- of afkoppelen door contact op te nemen met de helpdesk van de operator.

Aanbevolen: