Hoe U Online Gratis Sms Naar MTS Verzendt

Inhoudsopgave:

Hoe U Online Gratis Sms Naar MTS Verzendt
Hoe U Online Gratis Sms Naar MTS Verzendt

Video: Hoe U Online Gratis Sms Naar MTS Verzendt

Video: Hoe U Online Gratis Sms Naar MTS Verzendt
Video: Зарабатывайте $ 765.00 + ежедневно на Facebook (БЕСПЛАТНО)-дост... 2024, April
Anonim

Als u geen geld meer heeft op uw mobiele telefoon of als u de vertrouwelijkheid wilt bewaren bij het verzenden van een bericht, kunt u gratis online sms'en naar MTS via internet.

stuur gratis sms naar MTS
stuur gratis sms naar MTS

Het is nodig

  • - Internet toegang;
  • - telefoonnummer van de MTS-abonnee.

instructies:

Stap 1

Ga naar de officiële website van de operator mts.ru om een gratis sms naar MTS te sturen. Open in de sectie "Individuele klanten" het item "SMS / MMS verzenden".

Stap 2

Er wordt een formulier voor het invoeren van een bericht voor u geopend. Vul de sms-tekst, uw nummer en het telefoonnummer van de MTS-abonnee in. Houd er rekening mee dat alleen een MTS-abonnee een bericht via de site kan verzenden en dat de berichtlengte niet langer mag zijn dan 140 tekens in het Latijn en 50 in Cyrillisch.

Stap 3

Voordat u een gratis sms naar MTS verzendt, kunt u extra opties inschakelen. Het bericht kan automatisch worden vertaald in het Latijn met behulp van automatische transliteratie, verzonden naar een groep abonnees (maximaal 30 personen), verzonden op de datum en tijd die op de website zijn ingesteld. Als u de functie SMS-Express selecteert, verschijnt het bericht plotseling op het telefoonscherm van de abonnee over alle geopende applicaties en wordt het niet opgeslagen in het geheugen van de telefoon. Bij het kiezen van de SMS-Secret-service kan sms alleen worden geopend met een speciaal wachtwoord.

Stap 4

Beantwoord de vraag van het berichtensysteem om er zeker van te zijn dat u een mens bent en geen robot. Nadat u op de knop "Volgende" hebt geklikt, wordt er een gratis sms naar MTS verzonden.

Stap 5

Als u geen abonnee bent van MTS en u moet een bericht sturen naar een persoon met het nummer van deze operator, dan kunt u de messenger gebruiken. Bijvoorbeeld programma's Mail. Agent, ICQ, QIP. Om gratis een sms naar MTS te sturen, selecteert u een contact, klikt u er met de rechtermuisknop op en klikt u op "Sms verzenden". voer indien nodig het abonneenummer in, schrijf een bericht en verstuur het.

Stap 6

Gebruik de service van internetsites die berichten verzenden. U kunt gratis sms'en naar MTS, bijvoorbeeld via de bronnen van freesms.net, smste.ru, ipsms.ru en anderen.

Aanbevolen: