Een Verzoek Sturen Naar MTS

Inhoudsopgave:

Een Verzoek Sturen Naar MTS
Een Verzoek Sturen Naar MTS

Video: Een Verzoek Sturen Naar MTS

Video: Een Verzoek Sturen Naar MTS
Video: De KLANT je ONBEWERKTE BESTANDEN sturen. DOEN of NIET? [FOTOGRAFIE / VIDEOGRAFIE] 2024, April
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "MTS" hebben bij gebrek aan geld op de rekening van hun mobiele telefoon de mogelijkheid om de service "Bel me terug" te gebruiken. Hiermee kunt u een verzoek sturen naar een andere MTS-abonnee met een verzoek om terug te bellen. Om van deze service gebruik te maken, zijn een paar eenvoudige stappen voldoende.

Een verzoek sturen naar MTS
Een verzoek sturen naar MTS

instructies:

Stap 1

Voordat u een bericht naar de gewenste persoon stuurt met het verzoek om terug te bellen, moet u ervoor zorgen dat hij een abonnee is van de MTS mobiele operator.

Stap 2

Om het verzoek "Bel mij terug" naar een andere abonnee van de mobiele operator "MTS" te sturen, kiest u op het toetsenbord van uw mobiele telefoon de combinatie: * 110 * abonneenummer in tiencijferig formaat # en de belknop.

Stap 3

De abonnee naar wie u het verzoek heeft gestuurd, ontvangt binnen enkele minuten een sms-bericht in het volgende formaat: "Bel me terug, alstublieft", uw telefoonnummer en de verzenddatum.

Stap 4

De mobiele operator "MTS" heeft een limiet gesteld aan het aantal "Bel me terug"-verzoeken: niet meer dan 5 stuks per dag. Zodra u deze limiet heeft bereikt, worden berichten met een verzoek om terug te bellen niet afgeleverd op het opgegeven nummer.

Stap 5

Als er na het verzenden van een verzoek onbegrijpelijke tekens op het scherm van uw telefoon verschijnen, wijzigt u de taal voor het typen van het bericht. Om ervoor te zorgen dat het bericht alleen in Latijnse letters wordt geschreven, dat wil zeggen, met behulp van transliteratie, kiest u het commando op het toetsenbord van uw telefoon: * 111 * 6 * 2 # en de belknop. Deze methode is relevant voor apparaten die helemaal geen Russisch ondersteunen.

Stap 6

Gebruik een andere methode om een fout op te lossen bij het verzenden van een verzoek op een telefoon waarvan u zeker verzoeken in het Russisch kunt verzenden. Om het Russische alfabet in te schakelen, voert u de opdracht in op het toetsenbord van uw mobiele telefoon: * 111 * 6 * 1 # en de belknop.

Stap 7

Als de abonnee waarmee u contact moet opnemen geen MTS-abonnee van de Russische regio is, gebruik dan de service voor het verzenden van een sms-bericht vanaf de website van de mobiele operator die het nummer van de persoon die u nodig heeft, bedient. Vermeld zeker je contactgegevens in het bericht.

Aanbevolen: